Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Tι μας άφησε (η ανακοίνωση για) το διαζύγιο της Ωραίας Ελένης!



Όταν ένας τόσο λαμπερός γάμος, όπως αυτός της Ελένης Μενεγάκη με το Γιάννη Λάτσιο τελειώνει, πολλές σκέψεις κάνεις σαν σωστή Κατίνα. Αντί λοιπόν να στηθούμε έξω από το σπίτι της Μενεγάκη σαν όλους τους άλλους, εμείς καταθέτουμε τη δική μας αντίληψεις, σκέψεις, απορίες και απαντήσεις πάνω στο διαζύγιο βόμβα! Αν μας διαβάζεις Ελένη (που τέτοια τύχη), ελπίζουμε να γελάς, γιατί λίγο χιούμορ και πλακίτσα θα το κάνουμε!

Γιατί χώρισε η Ελένη (1):

Αιτία Νούμερο 1. Ο Λάτσιος την πίεζε να τον ακολουθήσει πάλι στον ΑΝΤ1, όπως την είχε σύρει στον Άλφα και πάλι από την αρχή. Προφανώς, τα πήρε η Ελένη στο κρανίο και σου λέει όλο κανάλια θα αλλάζω για χάρη του;
Ποιό βίντεο αποτελεί το πιο προφητικό στοιχείο του περιβόητου διαζυγίου;

Μα φυσικά τα τελευταία λεπτά από την εκπομπή της Ελένης την Παρασκευή. Όλα τελειώνουν. Ιδού.



Ποιά επηρέασε την Ελένη να χωρίσει;

Η κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου. Η σκληροπυρηνική Νατάσα, που έδιωξε με ελαφρυά πηδηματάκια το Φουστάνο, αποτέλεσε κακό συμβουλο για την Ελένη και προφανώς υποστήριξε την επιλογή της να χωρίσει. Στην αντίπερα όχθη τάχτηκαν, η Τζένη Μπαλατσινού και η Δέσποινα Βανδή, που το στεφάνι τους δεν το διαλύουν για τίποτα, τίποτα όμως!

Ποιοί τρίβουν τα χέρια τους για το διαζύγιο της Μενεγάκη;

Η τηλεόραση του Star, η Ελεονώρα Μελέτη που δεν την συμπαθεί και τόσο, η Λαμπίρη (που είναι πλέον η μόνη ξανθιά παντρεμένη και ευτυχισμένη παρουσιάστρια της ελληνικής τιβί), το Hello, το Ok (που με τις έκτακτες εκδόσεις ξεπούλησαν), η Espresso και όλα τα ροζ- κίτρινα έντυπα και οι κουτσομπολίστικες έκπομπές.

Ποιές παρουσιάστριες τα έβαψαν μαύρα με το διαζύγιο της Ελένης;

Η Φαίη Σκορδά, η Βάσια Λόη και η Μαριέττα Χρουσαλά. Και οι τρεις πάλευαν να μοιάζουν στη Μενεγάκη και είναι έτοιμες μέχρι και να παντρευτούν για να μιμηθούν την οικογενειακή ευτυχία που πίστευαν πως έχει η Ελένη.

Ποιοί γλωσσόφαγαν το γάμο της Ελένης;

Οι Καραμεροχαριτάτοι. Λύσσαξαν τελευταία να λένε πως υψηλά κλιμάκια του ΑΝΤ1 δρουν και ενδιαφέρονται περισσότερο για ξένα πρωινά προγράμματα, παρά για το δικό τους, έμμεση βολή για το Λάτσιο. Ορίστε, χώρισαν οι άνθρωποι για να ευχαριστηθείτε κύριοι ΚαραμεροΧαριτάτοι.

Ποιά ταντίστηκε τρελλά με το διαζύγιο της Μενεγάκης;

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, που από εκεί που μονοπωλούσε τα δελτία και τις εκπομπές, βρέθηκε με μιας στο περιθώριο. Ακόμα και η εμφάνισή της στην Σύρο και η λιποθυμία και μεταφορά της στο νοσοκομείο του νησιού αδιάφορη πέρασε. Ούτε εγώ δεν την σχολίασα.


Ποιό είναι το πιο hοt γκρουπ του Facebook αυτή τη στιγμή;
Το "Στεναχωρήθηκα και γω που χωρίζει η Ελένη". Αναμένεται να ξεπεράσει σε έλληνες φανς και το "ΟΟΟΟΟ Σουλτάν".
Ποιά νιώθει πίεση από το διαζύγιο της Μενεγάκη;
Μα φυσικά η Τατιάνα Στεφανίδου. Όσο και να μην θέλει να το παραδεχτεί, όλοι θα περιμένουν πότε θα χωρίσει κι εκείνη από τον Ευαγγελάτο.
Ποιό είναι το πιο άσχημο εξώφυλλο που φτάχτηκε για το χωρισμό της Ελένης;
Αυτό του Οκ. Το περιοδικό που ανήκει στον κουμπάρο της Ελένης, Κωστόπουλο, επέλεξε φωτογραφία που ο Λάτσιος φαίνεται θεός και η Μενεγάκη δίπλα του ένα μέτριο κοριτσάκι. Μάλλον οι Κωστόπουλοι πήραν έστω και έμμεσα θέση στο ποιόν στηρίζουν.
Ποιό τραγούδι ταιριάζει στο διαζύγιο Λάτσιου - Μενεγάκης;
Καίτη Γαρμπή - Αντώνης Ρέμος, Απλή Ασυμφωνία χαρακτήρων.
Γιατί χωρίζει η Ελένη;
Αιτία Νούμερο 2: πήρε απόφαση ότι όσα παιδιά και να κάνει με το Λάτσιο, κανένα δεν θα της μοιάσει.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...