Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Πικρές Αλήθειες by Kατίνα...


FACT.....Η Τζούλια μετάνιωσε για τη σχέση της με τον Ψωμόπουλο: Δεν ήξερες δεν ρώταγες την Αννούλα τη Βίσση;;;


FACT.....Η Τζούλια δουλεύει από τα 5 της για να φτάσει να αγοράσει βιλίτσα στην Εκάλη: το Υπουργείο Πρόνοιας πού είναι να επέμβει;; Εδώ μιλάμε για εκμετάλλευση. Ούτε ο Μάικλ Τζάκσον έτσι!


FACT......O Κανάκης κλείνει τα 42;; Γεράσαμε φίλτατοι!!! Πότε έβλεπα Κομφούζιο και πήγαινα γυμνάσιο


FACT... O Mικορύτσικος έστειλε την 54603 επιστολή του στα Μέσα, αναφερόμενος στους κοριούς, το γάμο και το χωρισμό του με τη Δήμητρα Ρουμπεση: ψίλοι στ' αυτιά μου μπήκανε καλέ... είναι να μην δώσεις θάρρος στο χωριάτη, θα σου ανέβει στο κρεβάτι και στο σβέρκο χειρότερο. Αμπελοφιλοσοφίες στο φουλ!!

FACT.... H Aθήνα γέμισε αφίσες του Μιχάλη Ρακιντζή στο Γκαγκάριν: ήθελα να πάω, φοβήθηκα ότι θα πετύχω το Θοδωρή Ρακιτζή με style Gr σε καμιά γωνία και έμεινα σπίτι!

FACT.... Παρασκευή βράδυ χωρίς Σάκη να πετάει τα Rayban δεν είναι βράδυ: είμαι σε απόγνωση. Ένα βήμα προτού να στείλω μήνυμα στην Trident για τις 48 ώρες με τον απόλυτο σταρ. Οποία κατάντια!!
FACT... H Mανωλίδου εκτόπισε την Μαγγίρα από την επιτροπή του Ελλάδα έχεις ταλέντο 3: μετά από αμέτρητες προσπάθειες για τηλεοπτική εμφάνιση που δεν έπιασαν τόπο, η Ευγενία έχει ταλέντο και αρκετά κονέ για να φάει τη θέση άλλου! Της το χρώσταγαν στον ΑΝΤ1. Μόνο αυτή θα έμενε μπουκάλα στο τέλος;;;
FACT.... Διαζύγιο Μενεγάκη - Λάτσιου: του έπιασε το χέρι, της μίλησε στο αυτί, κοιτάχτηκαν λίγο πριν το δικηγόρο, επισκέφτηκε πλαστικό χειρούργο: πήγε στην τουαλέτα, δεν τράβηξε το καζανάκι, ναι χωρίζει, το διαζύγιο προχωρά κανονικά, θα είναι συναινετικό, είμαι η Κατίνα και είμαι καλά!! Η ποινικοποίηση από το Μίντια, ενός γάμου που ξεκίνησε παραμυθένια.Γαι να πιστούν κάποιοι ότι χωρίζει το ζεύγος, πρέπει να τους δουν να πετάνε πέτρες και να κλωτσάνε αλλήλους στον πισινούλη.

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

teleio!!!

Ανώνυμος είπε...

asta xalia ta neura mas, evgale kai th vera h menegakh , vgainei kai to diazugio ... frikh... zoume mia frikh :-))

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...