Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Οι κλαψιάρηδες της εβδομάδας!!!



Θα ήθελα να εγκαινιάσω την κατηγορία τούτη με την ονομασία κλαψομ... αλλά θα κοπώ στη λογοκρισία. Τέσπα! Δεν έχω τίποτα χειρότερο από τη μιζέρια και την κλάψα και κάποιοι εγχώριοι σελέμπριτιζ την έχουν ψωμοτύρι τη μιζέρια. Και εξηγούμαι:


Μίζερος 2,5/5: Χαρούλης ο Σιανίδης

Νόμιζες ότι ο στρατός τη σήμερον ημέρα δεν ψήνει τα αρσενικά; Λίγοι μήνες στο ναυτικό και ένα πτυχίο ΤΕΙ είναι αρκετά για να μετατρέψουν τον άνθρωπο μπουντουνιέρα, τον άνθρωπο πάρτυ- άνιμαλ σε πρόβατο. Ο Χάρης Σιανίδης, άκουσε πολύ Πέγκυ Ζήνα στην περίοδο που εκτέλεσε το φανταριλίκι του (γιαυτο και γω σε χώρισα, Αναθεώρησα) και είναι ένα βήμα πριν το μοναστήρι. Ο Χάρης, ο δημοσιοσχετίστας ολκής αποφάσισε πως δεν θα εκτίθεται δημόσια χωρίς λόγο του, ούτε θα σπαταλιέται τηλεοπτικά αν δεν έχει κάτι να πει. Χάρη, αν τηρήσεις τα λεγόμενά σου, προβλέπω να σε προσλαμβάνει ο Ζαγοράκης για γκουβερνάδα των παιδιών με την πρώην κολλητή σου Λίλλη!


Μίζερος 5,5/5: Χρήστος ο Δάντης



Πώς καταλαβαινεις ότι φτάνει η Γιουροβίζιον; Βλέπεις το Χρήστο Δάντη στα κανάλια να διαμαρτύρεται για τότε που δεν τον κάλεσαν στοους προκριματικούς μετά τη νίκη της Παπαρίζου (επειδή υπήρξε συνθέτης του εθνικού ύμνου You are the one). Χρήστο, Γιουροβίζιον δεν θα πας ποτέ και ξεκόλλα. Σε θυμάμαι ακόμα με το καουμπόικο καπέλο δίπλα στην πρώην πρώην σου Κατερίνα Τοπάζη και 2-3 χρόνια μετά και πάλι υποψήφιος έμεινες με το Νο Μαντόνα. Έλεος! Κάθε χρόνο και ένας χωρισμός και μια κλάψα για Γιουροβίζιον!!

Μίζερη 4,5/5: Έλλη η Κοκκίνου

Η Έλλη μίλησε στο Εγώ και στη Χριστίνα Λαμπίρη σε 2 parts. Τόση κλάψα, για την καριέρα που πήγε πίσω λόγω παιδιού, για τα 22 κιλά λόγω θυρεοειδή και κατάθλιψης, την ανασφάλεια για την καριέρα μετα το διαζύγιο με την Heaven, την πείνα και την στρατιωτική άσκηση που ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια (μήλο, χόρτα και ακτινίδιο, με αυτά τρέφεται), κουράστηκα βρε Έλλη. Οντως Όντως, επειγόντως που τραγουδάτε και σεις με τόση χάρη έλλη μου!


Μίζερος 5/5: Σταύρος ο Νικητής του X-Factor

Fame story 1: ο Νότης Χριστοδούλου στέφεται νικητής μεσα σε έντονη συγκίνηση. Fame Story 2: η καλομοίρα νικήτρια ζητοκραυγάζει- Oh my God, I dont believe it. Fame Story 3: Ο Περικλής Στεριανούδης κερδίζει και κοιτάζει λαγνα κάθε θηλυκό στο πλατό. Fame Story 4: έντεχνος Περικλής Μπαλάφας κερδίζει εν χορδαίς και τυμπάνοις! X-FACTOR 1: Λούκας Γιώρκας γεμάτος νεύρο και γκάζι στέφεται νικητής.

Και ύστερα ήρθε ο Σταύρος: Τέτοιο απλανές βλέμμα από νικητή μουσικού ή άλλου παιχνιδιού, ριάλιτι ή εκπομπής δεν έχω ματαδει. Ένα κενό, που τραγουδούσε και ο Μαζώ. Του λένε νίκησες και εκείνος δεν έπιασε το νόημα. Μέχρι και ο Σάκης κατάλαβε πριν το Σταύρο. Αν τώρα θέλεις να με πείσεις ότι το παλικαράκι αυτό έχει το "Χ" θα κρεμαστώ στην ντουλάπα σαν τον Μακ Κουίν!!! Αυτός οχι x factor δεν διαθέτει, ούτε x- xisimo δεν έχει όρεξη να κάνει στον εαυτό του!

Μίζερη 3/5: Στέλλα η Μπεζαντάκου


Άγνωστοι έριξαν στο ιντερνετ ερωτικό βιντεάκι της Στέλλας. Η Στέλλα κάθεται και κλαίει. Τα μπουζούκια δεν δίνουν πια μεγάλο μεροκάματο στη Στέλλα. Η Στέλλα κάθεται και κλαίει. Τα κανάλια ασχολούνται με τη Μενεγάκη και την Αλεξανδράτου και η Στέλλα στο φτύσιμο. Η Στέλλα κλαίει! Αυτό πάει να πει μιζέρια.

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

Dn 3erw poios grafei afta t entelws katinistika sxolia k vasika dn kaigomai n ma8w kiolas.Dn mporeis n grafeis oti n 'nai xwris n gnwrizeis kt kala prwta.Egw diafwnw st 8ema m tn nikhth t X-factor 2.Dn katalava dhladh? Giati t paidi n exei <>? Apla dn mporoyse n t pistepsei oti einai o nikhths,k efoson dn t pisteve htan etsi.Afto dn prepei s kamia periptwsh n t krinoyme,k dn mporeis n peis stn allon t pws 8 dex8ei kt diko t.Etsi k o Stavros t phre m tn diko t proswpiko tropo! K t paidi gia n vgei nikhths prepei n exei koino,dn nomizw n egine kamia sinomosia.Etsi k alliws oloi gnwrizame oti o Stavros einai taledaraaa!!! Stavro m,mn toys akoys! Eisai o kalyteros!!! Exeis ena styl diko s k afto s kanei diaforetiko apo toys alloys! Stavro m gera!!! Sophia

karakatina είπε...

ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΑΝΟΥΔΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ! ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΕΙΧΕ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΠΑΜΕ;;;

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...