Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Αύριο Πέμπτη (25/2/2010) η πρεμιέρα του Τeatro


Καρράς - Ηλιάδη και Γιαννιάς έδωσαν την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου τους δύο ημέρες πριν την μεγάλη αυριανή πρεμιέρα του σχήματος στο Teatrο (πρώην Aμμος)! Ο Καρράς παραλάμβάνει τα ηνία του μαγαζιού μετά τον Κουρκούλη, ενώ η Ηλιάδη παραμένει η κυρία του σχήματος. Και οι τρεις δήλωσαν ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία αυτή.


Ο Βασίλης Καρράς δήλωσε κάθε άλλο παρά κουρασμένος, ενώ τόνισε πως οι τιμές του κάντρου παραμένουν χαμηλές και προσιτές για τη νεολαία. Η Ηλιάδη δήλωσε ευτυχής για τη συνεργασία με το μεγάλο Βασίλη Καρρά, με τον οποίο η σκέψη συνύπαρξης στην πίστα είχε έρθει και πριν μερικά χρόνια, αλλά τώρα βρήκε χώρο για να υλοποιηθεί.


Ο πιο χαρούμενος απ' όλους, φάνηκε να είναι ο Γιώργος Γιαννιάς, ο οποίος αστειευόμενος δήλωσε ότι ο Βασίλης Καρράς θα του επιτρέψει να πει μερικά τραγούδια δικά του, μήπως και έτσι πάρει και ο ίδιος ο Γιαννιάς κανένα λουλούδι στην πίστα, αφού μόνο μέσα από αυτά τα καταφέρνει με επιτυχία και στα υπόλοιπα μαγαζιά που έχει εμφανιστεί.


Δεν ξέρουμε ακόμα αν οι τρεις καλλιτέχνες θα έχουν κάποια κοινή εμφάνιση πάνω στην πίστα, αφού θέλησαν να το κρατήσουν μυστικό για την πρεμιέρα!



1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

To sxima einai FOVEROOOO!!!!!
Einai ena kathara laiko programma me pou exei kai kapoia soixeia pio pop-rock me tin Aggeliki Iliadi!!!!Vasilis Karras apisteutos den uparxoun logia!!!!Aggelikoula eisai katapliktiki proxora mprosta kai emeis tha eimasta panta ekei dipla sou!!S'agapame!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...