Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

GREEK IDOL: άλλος για τη βάρκα μας;;;


Αν είσαι ταλέντο και πιστεύεις πως θα διαπρέψεις στο τραγούδι μέσω του Greek IDOL, μην φας, έχουμε γλαρόσουπα! Θα μου πεις και στα άλλα ριάλιτι τραγουδιού θα είχες ελπίδα; Τουλάχιστον στα υπόλοιπα κανάλια, πριν του γερμανόπληκτου, δεν βγάζουν επίσημα δελτία τύπου για συμφωνημένες συνεργασία, που στο τέλος αποδεικνύονται μούφες!


Και εξηγώ, επειδή πήρα φόρα! Θυμάσαι που είχαμ κλείσει τον Γιάννη Κότσιρα ως αντικαταστάτη του Νίκου Καρβέλα στην επιτροπή του νέου μουσικού ριάλιτι του Άλφα;;; Ε ξέχασε το! Ο αηδός, μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα ευχαριστησε το σταθμό και την Ρούλα Κορομηλά για την πρόταση αλλά δεν θα πάρει! Μάλλον, θυμήθηκε τις δηλώσεις του περί παιδιών των ριάλιτι και οπισθοχώρησε, ή εμπάσει περιπτώση, δεν υπέγραψε και τίποτα για να φοβηθεί.


Εκεί στον Άλφα, που λες, τα δελτία τα στέλνουν πριν να κάνουν συμβόλαιο με κάποιον καλλιτέχνη. Ακόμα και με τον Καρβέλα, που έστησαν ολόκληρη καμπάνια με τρέιλερ και δημοσιεύματα, ούτε με αυτόν δεν είχαν γραπτή συμφωνία. Μα αυτά, και μάλιστα δις και τρις, ούτε η Ευγενία Μανωλίδου δεν τα κάνει, που μετά το χυλό (Πρωινός Καφές), φυσάει και το γιαούρτι!


Όπως και να έχει, οι οντισιόν ξεκίνησαν με την παρουσιάστρια Άντα Λιβιτσάνου. Στην επιτροπή δεν θα δούμε ούτε την Ελένη Ζιώγα, ούτε τη Χριστίνα Πολίτη, αλλά τον σκηνοθέτη Κώστα Καπετανίδη, τον συνθέτη Κοντόπουλο (ναι αυτόν που γράφει για το Sakis) και την Μάρω Θεοδωράκη, ανηψιά ή κάτι τέτοιο σε συγγένισσα του Μίκη!


Όλα αυτά ισχύουν για τώρα, γιατί με τέτοιο μπορντέλ, μέχρι αύριο το πρωί, το Greek Idol μπορεί να έχει αλλάξει και όνομα!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...