Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Πήγε για μαλλί και βγήκε βιασμένη



Μην με ρωτάς, όνομα και να ήξερα δεν θα δημοσίευα. Και το όλο στόρι φαντάζει να είναι βγαλμένο από κάποιο επεισόδιο του Κόκκινου Κύκλου, που παρακολουθώ αυτή τη στιγμή στον Άλφα. Αυτά που ξέρω, είναι όσα διαβάσαμε παντού σήμερα, είπα να μην γράψω κάτι δικό μου, γιατί με θέματα βιασμών και λοιπών κακών δεν θέλω να ασχολούμαι προτού υπάρξει κάποια υπεύθυνη και σίγουρη ανακοίνωση. Ό,τι γνωρίζω καλύπτεται από τα παρακάτω:

Θύμα βιασμού μέσα στο χειρουργείο έπεσε γνωστό μοντέλο, που καταγγέλλει πως την κακοποίησαν σεξουαλικά μετά από πλαστική επέμβαση!
Η καλλίγραμμη κοπέλα έκανε μια αισθητική επέμβαση ρουτίνας, όμως, μετά την ανάνηψη ένιωσε έντονους πόνους στα γεννητικά της όργανα.
Μετά από εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως κάποιος / κάποιοι «άρρωστοι» ικανοποίησαν τις σεξουαλικές τους ορέξεις όσο η κοπέλα ήταν ναρκωμένη!

Το νέο σκάνδαλο έρχεται να ταράξει ξανά τα νερά, μετά και την υπόθεση με τα σεξουαλικά όργια στους χώρους μεγάλου νοσοκομείου των Αθηνών.
Ήδη, ξεκίνησαν έρευνες για να «φωτιστεί» το περιστατικό, καθώς είναι συγκεκριμένα τα άτομα που μπορούν να μπουν στον χώρο όπου γίνεται η ανάνηψη. Παράλληλα, το θέμα αναμένεται να έχει και δικαστική συνέχεια.


Ποιό είναι το μοντέλο, ποιό το νοσοκομείο, ποιά η αισθητική επέμβαση, θα το μάθουμε σύντομα. Περαστικά στην κοπέλα, που πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη!!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...