Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Ο Κότσιρας στη θέση του Καρβέλα, και επισήμως!


Για να μην τρελλαθώ τελείως, θα ανεβάζω τα δελτία του σταθμού Άλφα, όπως δημοσιεύονται!Ναι ναι, μιλάμε για μια πολύ μεγάλη κολοτούμπα, και από τον Νίκο Καρβέλα, κάνουμε στροφή στην ποιότητα και πάμε στο Γιάννη Κότσιρα.

Βρε παιδιά, ο Γιάννης δεν ήταν που απαξιούσε και να μιλήσει για τα παιδιά των ριάλι;; Ή εγώ τα έχω χαμένα;; Απορώ!

«Ο Γιάννης Κότσιρας στο Greek Idol»

Ο Alpha με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει πως ένας από τους πιο μεγάλους ερμηνευτές ο Γιάννης Κότσιρας, τιμά με την παρουσία του τη νέα μεγάλη παραγωγή του σταθμού «Greek Idol».

O Γιάννης Κότσιρας, με δηλωμένη την αγάπη του για τους νέους δημιουργούς και τραγουδιστές θα αναζητήσει ως κριτής ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΤΕΡΙ της ελληνικής μουσικής σκηνής, το οποίο θα ξεκινήσει την καριέρα του μέσα από το ‘’Greek Idol’’, τον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό ταλέντων.

Ο Γιάννης Κότσιρας ξεκίνησε την επαγγελματική του θητεία στο τραγούδι το 1990, τραγουδώντας ρεμπέτικα και λαϊκά. Ο πρώτος του δίσκος κυκλοφόρησε το 1996 και ακολούθησε μια σειρά δίσκων που έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι. Ως ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές της νέας γενιάς έχει συνεργαστεί με τους πιο σημαντικούς Έλληνες δημιουργούς όπως τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Μίμη Πλέσσα, τον Δημήτρη Παπαδημητρίου. Τον Οκτώβριο του 2003 τιμήθηκε με το βραβείο ‘’Best Selling Greek Artist’’ που διοργανώνεται από το ινστιτούτο World Music Awards και την IFPI και αφορά συνολικά στις πωλήσεις των δίσκων του για το 2002 και το 2003. Είναι ο ερμηνευτής του επίσημου τραγουδιού της Ολυμπιάδας του 2004.

Είναι ο πέμπτος και νεότερος ερμηνευτής του «Άξιον Εστί».

Ένας καλλιτέχνης που αγαπά να βρίσκεται κοντά στο κοινό σε κάθε γωνιά της Ελλάδας δίνοντας κάθε χρόνο συναυλίες και σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

O Γιάννης Κότσιρας δήλωσε: «Με χαρά μου συζητώ την πρόταση των παραγωγών του Greek Idol που , όπως ενημερώθηκα , είναι η μεγαλύτερη και σοβαρότερη παραγωγή μουσικού διαγωνισμού στον κόσμο. Άλλωστε, εδώ και δέκα χρόνια κάνω ακροάσεις νέων τραγουδιστών και δημιουργών στους χώρους όπου εμφανίζομαι αλλά και μέσω διαδικτύου. Τώρα απλά καλούμαι να συνεχίσω και μπροστά στις κάμερες ενός τηλεοπτικού διαγωνισμού τραγουδιού αυτό το τόσο σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μου. Ελπίζω μέσα από αυτή τη διαδικασία να προκύψουν νέοι, σπουδαίοι και σημαντικοί καλλιτέχνες που τόσο έχουμε ανάγκη.»

Η κα Νατάσσα Λεσιώτη, Υπεύθυνη Περιεχομένου Προγράμματος της Τηλεόρασης του Alpha, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Γιάννη Κότσιρα στην κριτική επιτροπή του ‘Greek Idol’. Είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς και ερμηνευτές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής».

Όσοι επιθυμούν να «εκμεταλλευτούν» τη μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσουν τις φωνητικές τους ικανότητες μπροστά στην πιο απαιτητική και αυστηρή μουσική κριτική επιτροπή της χώρας μπορούν να:

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...