Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Του ποδοσφαιριστή η χάρη είναι διαφορετική...!



Έτσι, ποιός θα διαλέξει μια ηθοποιός ή τραγουδίστρια που θέλει ασφάλεια, αγάπη και προδέρμ;; Κανένα επιχειρηματία που κινδυνεύει να βαρέσει κανόνι εν μέσω κρίσης; Ή μήπως κάποιο συνάδερφό της που θα χωμολυσσούν μαζί ή θα ψάχνουν μπουζούκι ή σίριαλ για να επιζήσουν; (ελπίζω η Κατερίνα Παπουτσάκη να μην διαβάζει τις γραμμές αυτες!).




Εμπάσει περιπτώση, αν ψάχνεις τις πιο έξυπνες κυρίες της σόου μπιζ που σκέφτονται έτσι, θα πρέπει νομίζω να μοιράσουμε το βραβείο στη μέση. Από την μισ έχουμε τη γλυκιά Έλενα Ασημακοπούλου που μάγεψε το Μπρούνο Τσιρίλο. Η πρώην σταρ της Πολυκατοικίας, μέχρι και τατουάζ χτύπησε για το Μπρούνο της (κι εκείνος το ίδιο). Το ζευγάρι κάνει και προετοιμασίες γάμου, κοινώς τον τύλιξε τον παίκτη το Ελενάκι.




Από την άλλη έχουμε τη Σάσα Μπάστα που αφού τελείωσε τους αρραβώνες με τον επιχειρηματία Λανταβό (με συνοπτικές διαδικασίες) είπε να βρει ένα πιπίνι ποδοσφαιριστή να το ξεζουμίσει (με την καλή έννοια. Έτσι, αφού τα έφτιαξε με τον Παναγιώτη Τσαχτσίδη της ΑΕΚ, τώρα προσπαθεί να τον πείσει να συνεχίζει την καριέρα του στο Μιλάνο, αφού και η ίδια είναι έτοιμη για καριέρα στην ιταλική τηλεόραση.




1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

de mou les, ti mpasta tin piran stin italiki viomixania porno? safto to kommati tha kanei kariera? ekei tha apogeiwthei standard! opoudipote allou tha kataliksei apla mia apo aftes pou exei parei sti zwi tou o berlouskoni...xwris omws to polypothito...kariera!

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...