Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2010

Στημένο το X- Factor!!!


Αν έχεις ψηφίσει πάνω από 10 φορές κάποιον από τους παίχτες του X-FACTOR μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου κάτι παραπάνω από χαζό.

Όπως φαίνεται, μέσα από την πρόσφατη ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρίας Sony, οινικητές, τα παιδιά ου αποχωρούν και όσοι θα πάρουν τα συμβόλαια, είναι προαποφασισμένα. Βέβαια, όλα αυτά ισχύουν, αν δεν έχεις τον Θεοφάνους στην κριτική επιτροπή.

Όπως καταλαβαίνουμε από την ανακοίνωση της εταιρίας, η Sony (που κάνει και το συμβόλαιο με τον 1ο νικητή σε κάθε X-FACTOR) είχε έτοιμη νικήτρια την 16χρονη Ήβη. Μέχρι και τραγούδι έτοιμο της είχαν, που παίζει ήδη, αλλά ο Θεοφάνους τους τα χάλασε. Κράτησε τη Νίνι και έδιωξε την προστατευόμενη της Sony.

Η εταιρία με χαζό τρόπο βγήκε να καταγγείλει και θα βρεθεί και μπλεγμένη στο τέλος. Να δούμε πώς θα μαζέψει ο ΑΝΤ1 τα ασυμμάζευτα

Η επίσημη ανακοίνωση της Sony Music:

«Όπως είναι γνωστό, δυνάμει διεθνών συμβάσεων, η Sony Music έχει εξασφαλίσει παγκοσμίως τα δικαιώματα υπογραφής δισκογραφικής σύμβασης με το νικητή αλλά και με άλλους συμμετέχοντες του talent show "X-Factor". Στην Ελλάδα με άψογο και αξιόπιστο τρόπο το πετυχημένο "X-Factor" οργανώνεται εδώ και δύο χρόνια από την εταιρία παραγωγής ΕΝΑ PRODUCTIONS και τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1σε συνεργασία με την εταιρία μας.»Σχετικά με την αποχώρηση της Ήβης Αδάμου από το "X-Factor", την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010, θεωρούμε καθήκον και υποχρέωσή μας στο πλαίσιο της διαφύλαξης και προστασίας της φήμης της εταιρίας μας και των νομίμων δικαιωμάτων μας να δημοσιοποιήσουμε μετά λύπης μας ότι η αποχώρηση αυτή ήταν προϊόν σχεδιασμού και ενεργειών του κ. Γιώργου Θεοφάνους εν πλήρη αγνοία τόσο της παραγωγής του "X-Factor" και των υπολοίπων κριτών, όσο και της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού ANT1.»Παρά το ότι προσπαθήσαμε εγκαίρως να αποτρέψουμε τη συγκεκριμένη ενέργεια, αυτό δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να το καταγγείλουμε. Η Sony Music έχει στην κατοχή της αδιάσειστα στοιχεία προς απόδειξη των ισχυρισμών της.»Προς άμεση αποκατάσταση της καταφανούς αυτής αδικίας, θεωρούμε σωστό να επιστρέψει η Ήβη Αδάμου στο τρέχον "X-Factor" και να συνεχίσει να διαγωνίζεται.»Η αξιοπιστία της Sony Music, του ANT1 και του διεθνούς "X-Factor" δεν κλονίζονται από μεμονωμένες ανεύθυνες συμπεριφορές και συνεχίζουμε με δύναμη και ευθύνη το πετυχημένο σε όλο τον πλανήτη show ανάδειξης νέων ταλέντων, όπως η Leona Lewis, o Paul Potts και η Suzan Boyle το 2009».

Αχ βρε Σάκη, κομπάρσος στο ίδιο σου το σόου θα καταληξεις! Κρίμα τα πιτσιρίκια που χαλάνε τα sms τους τσάμπα. Τώρα είναι να μην πηδηχτούμε από το παράθυρο κύριε Λεβέντη μου;;;;


0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...