Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Τζούλια - Ψωμόπουλος live στη Λαμπίρη: το θέατρο του παραλόγου

Αν υπάρχει παράσταση που αξίζει να την δεις, είναι φυσικά το θέατρο του παραλόγου, αυτή τη στιγμή στο Super Star της Χριστίνας Λαμπίρη.

Σε απευθείας αντιπαράθεση, βλέπουμε την Τζούλια Αλεξανδράτου εναντίον του πρώην της (και πρώην της Άννας Βίσση) Ψωμόπουλου.
Ο Ψωμόπουλος υποστηρίζει πως οι μηνύσεις που έγιναν μέσα στο Σ/Κ από τον ίδιο και η παρολίγο σύλληψή της Αλεξανδράτου έγιναν με σκοπό να την προφυλάξει και να την προστατεύσει.

Από την άλλη, η Τζούλια με πλήρη ειλικρίνια, τα χώνει με τρέλα τόσο στον πρώην σύντροφό της (ούτε στην τουαλέτα δεν την άφηνε να πάει μόνηόσο τα είχαν), στη μέση μπλέκεται και ο [πατέρας της Τζούλιας (τον οποίο κατηγόρησε ότι ήταν εκείνος που την έβγαλε στο κλαρί - ναι ναι αυτό είπε επακριβώς) και στη μέση πετάγεται και η παρουσιάστρια και ο συνεργάτης της Βαγγέλης Γκούμας.

Οι κορυφαίες στιγμές της τηλεοπτικής συνάντησης:

Πατέρας Τζούλιας:
Ξέχνα τον Ψωμόπουλο, γύρνα σπίτι, πρέπει να συνεχίσεις την ιατρική παρακολούθηση που χρειάζεσαι.

Τζούλια για Ψωμόπουλο: "Είναι γκάγκστερ και ασχολείται με μπράβους".

Πατέρας Τζούλιας: "Σταμάτα τις αρπαχτές! Βγες από το μικρόκοσμο που σε έκλεισαν"

Ψωμόπουλος για Τζούλια: "Σε νοιάζομαι, προσπαθώ να σε προστατεύσω".

Πατέρας Τζούλιας: "Κόρη μου γύρνα σπίτι, σε εκμεταλλεύονται!"

Τζούλια για Ψωμόπουλο: "Κάνει παρέα με τον υπόκοσμο, είναι επικίνδυνος και ήθελε απλά να βγει να κάνει το σόου του. Θέλει να το παίξει πατέρας μου".

Tζούλια: "Δεν συνεργάζομαι με κανένα"! "Χρειάζμοαι ηρεμία και γαλήνη, όχι φάρμακα! Είμαι 23 χρονών και θέλω να κάνω και να χαρώ τη ζωή μου"!

Ψωμόπουλος για Τζούλια: "Την ευχαριστώ που είναι τόσο ερωτευμένη μαζί μου!"

Tο μικρό αλλά διαφωτιστικό βίντεο που ακολουθεί, είναι ενδεικτικό του θεάτρου!

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

Itan anamenomeno na ginei xamos otan oli i oikogeneia einai arrwsti....i gkomena den exei panw apo dyo xronia zwis me afta pou kanei...tha vrethei apo ipervoliki dwsi se pezodromio tou kolonakiou.....

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...