Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Τα ξεφτέρια του Μοντελοριάλιτι



Αν είσαι από 19 – 24 ετών και επιθυμείς με πόθο να μπεις στον χώρο του μόντελινγκ, δεν χάνεις πασαρέλα και επίδειξη για επίδειξη, λατρεύεις την μόδα και ντύνεσαι με την τελευταία λέξη των τάσεων που κυκλοφορούν, αν ονειρεύεσαι να σχίσεις τις ελληνικές και ξένες πασαρέλες, αν ζεις στον κόσμο αυτό και όχι στον κόσμο του Γκούφι, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ 5 ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ και πως είναι δυνατόν ο ΜΟΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΣΙΑΝΙΔΗΣ;;;;;;;
Που λες μείναμε με την τελική 6αδα και από το ριαλιτι αποχώρησε η Νάιλα, η μαύρη γαζέλα υποτίθεται με το πορτοκαλί άβαφτο μαλλί και τα χοντρά μπουτάκια. Αλλά ας μην μείνουμε εκεί. Πήραν που λες τα βλαχάκια βλαστάρια μας και τα πήγαν στο κέντρο της μόδας, το Μιλάνο. Εκεί το επίδοξα μοντέλα, γκομένισαν με ιταλούς φίνους, βόλταραν σε επώνυμους οίκους και φωτογραφήθηκαν μπροστά από το Ντουόμο. Μετά επέστρεψαν στην Ελλάντα να κριθούν και εκεί οι κριτές τους έκανα τεστ γνώσεων. Μάταια περίμεναν η Καγιά και οι λοιποί κριτές να τους πουν τα κορίτσια μια πεντάδα σχεδιαστών που γνωρίζουν. Εγώ για δύο πράγματα αναρωτιέμαι από χτες βράδυ, με λιγότερες τρίχες επί του κεφαλιού μου με όσα άκουσα.:
Είναι δυνατόν να μην ξέρουν το Ντουόμο;;; Και να μπερδεύουν το πώς λέγεται;
Είναι δυνατόν η Ιωάννα, ένα από τα δύο φαβορί του παιχνιδιού να μην ξέρει δύο ιταλικούς οίκους μόδας;
Είναι δυνατόν αυτή η Δήμητρα η γλωσσού, 19 ετών, που έχει υπάρξει μούσα του Ντίμη Παρίση, τον μόνο σχεδιαστή που θυμάται και ξέρει να είναι Ο ΧΑΡΗΣ ΣΙΑΝΙΔΗΣ, άντε και ο Βασίλειος Κωστέτσος; Που πάτε βρε Ufosss;;;;; Πού;

5 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

pros to blog sas.....
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δόση βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατοτιτα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς κομματικούς εθνικούς η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr

Ανώνυμος είπε...

ma ti touvla pou einai auta ta koritsakia !!k prwti apo oles i kagia!xwse k allo !!ligo einai..
N.M.

Ανώνυμος είπε...

na rwtisw kati??? sas aresei i iwanna pou einai k fabori?? ok! den lew....einai omorfo koritsi alla me xalaei polu to proswpo tis pou einai etsi tetragwno me polu entones gwnies....stis fwto bebea bgainei polu kali.

Ανώνυμος είπε...

mipos zileueis? einai mora mia kai mia

Ανώνυμος είπε...

paidia h kopela einai koukla akoma kai me ta kairatakia sthn eikona....

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...