Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Μόνο στον ύπνο μου θα δω νυφούλα τη Μαρία Σολωμού (κι είχα μια καούρα)

Μετά τις δεκάδες συνεντεύξεις που έχει δώσει τον τελευταίο καιρό η Μαρία Σολωμού στη Σάρα και την Μάρα, (μάλλον με αφορμή το ξεκίνημα του σίριαλ "Ονειροπαγίδα" στην οποία πρωταγωνιστεί), συλλέξαμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχει η Μαρία και πρέπει να τα γνωρίζεις προτού την προσεγγίσεις.

1. Η ΜΑΡΙΑ δεν κάνει one night stand. Μια φορά το έκανε με το Μάριο Αθανασίου και προέκυψε παιδί (δεν την παίρνει για άλλες δοκιμές γιατί την βλέπω πολύτεκνη).

2. Η ΜΑΡΙΑ πιστεύει πως έχει τον μαλακομαγνήτη. Είναι σίγουρη πως κάθε ωραίος γκόμενος που την κοζάρει είναι βλάκας.

3. Η ΜΑΡΙΑ έχει χορτάσει από λάθος ανθρώπους στη ζωή της.

4. Η ΜΑΡΙΑ δεν θέλει γκόμενους αύτή την εποχή, γιατί προέχει ο γιος και η δουλειά της.

5. Η ΜΑΡΙΑ είναι ερωτευμένη αυτό τον καιρό, περνά έρωτα με το γιο της (χαράς την νύφη που θα την κάνει πεθερα).

6. Η ΜΑΡΙΑ κερατώνει. Τους συντρόφους της τους χόρτασε κέρατο. Πάντα απιστούσε στις σχέσεις της, εκτός από τότε που ήταν με το Μάριο (Αθανασίου) (μάλλον γιατί ο Μάριος έχει βαρυ χέρι).

7. Η ΜΑΡΙΑ είναι πολυγαμική. Τελεία

8. Η ΜΑΡΙΑ εύχεται να μην γεράσει (κρεμούλα βάζετε;;;)

9. Η ΜΑΡΙΑ είναι κώλος και βρακί με τον Άλέξη (Γεωργούλη), αδέρφια σχεδόν! (Ποιός παίζει τον κώλο και ποιός το βρακι;;;)
10. Η ΜΑΡΙΑ υπέφερε από ορεξία και όχι ανορεξία. Τώρα έχει βάλει κιλά και κάνει δίατα μπας και χάσει κανένα (ναι ναι σας πιστέψαμε τωρα, και η Χερτζικοβα έτσι έλεγε)

ΒΟΝUS: αν περιμένεις να δεις τη Μαρία Σολωμού ντυμένη νυφούλα στην κανονική της ζωή, ζήσε Μάη μου. Στα σίριαλ το κάνει, τα νυφικά δεν λεέι, της αρέσουν, στους γάμους των κολλητών της και πηγαίνει και καλά περνάει. Πάντως η ίδια από τα 13 ήξερε ότι δεν θέλει γάμο, πως κάποια παιδάκια βρίσκουν την σεξουαλική τους ταυτότητα τότε;;; Έ η Μαρία πήρε διαζύγιο απί τις εκκλησίες.



1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

Katapliktiko! exw liwsei sto gelio!

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...