Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

O Σπύρος παίρνει γλυκιά εκδίκηση από την Ελένη


Ήταν ένα κρύο πρωινό φαντάζομαι, του 2003 καν 2004, που ο αρχισυντάκτης, συνεργάτης και ενίοτε συμπαρουσιαστής της Ελένης Μενεγάκη στον Πρωινό Καφέ του ΑΝΤ1, ονόματι Σπύρος Χαριτάτος πήρε πόδι από την τότε πρωινή εκπομπή. Μετά από 5 και βάλε χρόνια, ο Σπύρος Χαριτάτος παίρνει την εκδίκηση του από την ωραία Ελένη!

Φυσικά, εσύ ως τηλεθεατής/ τηλεθεάτρια, παίζει και να μην τον θυμάσαι το Σπύρο στον Πρωινό Καφέ, αλλά η Κατίνα και οι λοιπές Κατίνες, θυμούνται καλά. Ο Χαριτάτος έφυγε κακήν κακώς τότε από τον Καφέ, κατόπιν εντολής Μενεγάκη και είχε επιστρέψει στο δελτίο του ΑΝΤ1. Μετά από ένα χρόνο η Μενεγάκη ακολούθησε το Λάτσιο στον Άλφα και η κόντρα αυτή ξεχάστηκε.

Τώρα, και μετά από 4 εκπομπές, οι Καραμεροχαριτάτοι νικούν την Βασίλισσα Ελένη στην θεαματικότητα και έχουν δίκιο όσοι λένε ότι η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο! Και ο Χαριτάτος φαίνεται ότι μετά από χρόνια δικαιώνεται.
Τι μπορεί να σώσει τη Μενεγάκη αυτή τη στιγμή??? Μια εγκυμοσύνη και το τέταρτο παιδί ίσως?????

4 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

Καραμεροχαριτάτοι ζητε εσείς μας οδηγήτε
yes yes

Ανώνυμος είπε...

O Χαριτάτος ομως ειχε κανει και τη μαλακια με το ψευτο"ρεπορταζ" στην Κρητη. Τον κοψανε παλι αλλα εμεινε στον ΑΝΤ1.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ
http://i-diadromi.blogspot.com/2009/10/realnews.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ, ΤΟ BOTOX ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗ ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙς ΚΑΜΕΡΕΣ

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...