Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Κόψε κόψε να δω τι θα μείνει!!!


Φήμες, φήμες, φήμες! Ακόμα δεν ξεκίνησε η σεζόν και στον Άλφα ήδη κοιτούν με την πλάτη στον τοίχο τρεις εκομπές! Κους Κους το μεσημέρι, Δέστε τους αλλά και οι πρωινοί Πάνω στην Ώρα.
Η κυρία Γκολεμά μας έδωσε και να καταλάβουμε στη REAL NEWS της Κυριακής ότι οι Γερμανοι δεν αστειεύονται.

Και άντε πες με το πρωινό δίδυμο Λάμπρου - Παπαβασιλείου έχεις ένα δίκιο, γιατί το lead in που δίνουν στη Μενεγάκη, θα την βγάλει καμιά μέρα έξω από τα ρούχα της, την Ωραία Ελένη (που μεταξύ μας τώρα, για να ανεβάσει τα νούμερα, έτσι όπως πέφτουν, θα χρειαστεί εκείνα τα μίνια που φορούσε επί εποχής Πρωινού Καφέ).

Και άντε πες το Κους Κους είχε δείξει ότι έμπαζε νερά από πέρσυ και φέτος με την αποχώρηση της Ηλιάκη και την επιτυχία στα γκομενικά της Καραβάτου, ήρθε και έγειρε σαν τον Τιτανικο.

Το ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ γιατί θέλυον να το κόψουν; Για τα μονοψήφια; Εμένα δεν με σκέφτονται; Πώς θα ζήσω εγώ, χωρίς τον Τσαλίκη κάθε μεσημέρι με την φράπα μουρη του να με τσαντίζει; Τι θα κ΄νω δηλαδή; Μου έκοψαν το Password με τον γλυκό Γιώργο και τώρα θέλουν να απογίνω αυτοί οι Γερμανοί. Θα καταντήσω να ακούω το ΠΑΡΑΠΑΡΑΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ολημερίς και οληνυχτις!

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

H ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ lead in ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ
ΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ) ΔΥΟ ΤΕΥΧΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΧΙΖΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΝΑΓΑΝ ΟΙ ΝΥΚΟΚΟΙΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΧΝΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΜΕΡΗ
Η ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΩ
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΝΕΥΩ Γ@Μ@Τ@ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΚΤΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΑΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΤΟΥ
ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΤΣΙΝΑ ΠΕΘΕΝΩ
ΑΥΤΑ

Stefanos Max είπε...

Γεια σου καρακατινα
εμαθα για το blog σου απο τη real news.
Θα σε επισκεπτομαι.
Τα δικα μου blogs ειναι τα:
http://vlepo-tv.blogspot.com
http://blogo-gr.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...