Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

H Σίσσυ και τα (πράσινα) άλογα


Τ0 ότι υπάρχουν γκρουπ στο facebook που χαρακτηρίζουν τη Σίσσυ Χρηστίδου μοντέλο ακομά, θα το προσπαράσω σφυρίζοντας και καλά.

Το ότι η ίδια υποστηρίζειπως έχασε 25 κιλά και έχει μονο 6- 7 ακομα να χάσει, είναι κάτι που δεν μπορώ να το καταπιώ εύκολα.

Εκτός του ότι φωτογραφίζεται παντού σαν γελαδάρισσα (όπως στο τελευταίο τεύχος του Down Town) με μπότα και σταύλο στην άκρη, για να προωθήσει τον έρμο αγρότη που μόνος έμεινε χωρίς τηλεθεατές εντέλει.

Η Σίσσυ που την συμπονώ αν πήρε τα κιλά λόγω εγκυμοσύνης και κάποιας πάθησης με το θυροειδή της, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει χάσει 25 κιλά. Εμένα ακομα μου φαίνεται ότι έχει γινει το αντίθετο. Έχασε 7 -8 και τώρα θέλει άλλα 25.

Τέσπα, για να λέει η ίδια ότι δεν έχει εμμονή με τη ζυγαριά κάτι θα ξέρει. Φαίνεται ότι έχει εμμονή με τους στυλίστες (2 έχει φάει ήδη) που δεν την ντύνουν καλά και αδυνατιστικά στο Μέσα στην Καλή Χαρά.

Κατά τα άλλα, μπλαμπλα μπλα και είμαστε χαρούμενοι με το Θοδωρή και δεν θυμάμαι την εργένικη ζωή κια όλα αυτά τα γλυκανάλατα που τα έχει πει χίλιες φορές.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...