Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Πέγκυ - Μητροπάνος από 23 Οκτώβρη στην Ιερά Οδό



Η Πέγκυ Ζήνα και Δημήτρης Μητροπάνος από 23 Οκτωβρίου θα ζεσταίνουν τα βράδυα μας στην Ιερά Οδό. Οι πρώτες φωτογραφίες από την αφίσσα του σχήματος δημοσιεύτηκαν και δίνουν ένα αποτέλεσμα εκπληκτικό. Στο γκρουπ του σχήματος στο Facebook δίνεται και ένα σύντομο δελτίο όσον αφορά τη συνάντηση των δύο καλλιτεχνών!
Μας αρέσει που συνδιάζεται η σοβαρότητα του Μητροπάνου με το μοντέρνο που φέρνει η Πέγκυ! Καλή αρχή και Καλό χειμώνα.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο τραγουδιστής- εκφραστής του διαχρονικού λαϊκού αισθήματος, συναντάει για πρώτη φορά επί σκηνής την Πέγκυ Ζήνα, τη γνήσια λαϊκή φωνή του σήμερα, στο χειμερινό πρόγραμμα της Ιεράς Οδού.

Με κοινό σημείο την αγάπη τους για το λαϊκό τραγούδι και κοινό στόχο να μετατρέψουν την Ιερά Οδό σε μια μεγάλη παρέα που θα συμμετέχει και θα διασκεδάζει κάνουν την έκπληξη της χρονιάς ακλουθώντας το πιο απλό δρόμο: καλά τραγούδια, καλές φωνές, καθαρό ήχο. Όπως άλλωστε φάνηκε στις μεγάλες λαϊκές συναυλίες το καλοκαίρι ,το κοινό δίνει δυναμικά το παρόν και τη ψήφο του στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι που εξέφραζε και εκφράζει την καθημερινότητα και την αλήθεια του.

Από τα τέλη του Οκτώβρη έρχεται το πιο δυνατό λαϊκό πρόγραμμα του χειμώνα σε επιμέλεια Μαργαρίτας Μυτιληναίου, και ενορχήστρωση των Γιάννη Παπαζαχαριάκη και Βασίλη Γκίνου. Θέλοντας να γνωρίσουν και να μας συστήσουν και καινούργιες λαϊκές φωνές ,και οι δύο καλλιτέχνες έκαναν μεγάλη audition και επέλεξαν τον Κώστα Τριανταφυλλίδη ,την Ευδοκία Καδή τον Γιάννη Κασέρη και τη Βάλια Σομαράκη που με παλιότερους συνέργατες τους την Ασπασία Θεοφίλου, το Τριημιτόνιο,τον Μιχαλη Μοσχου θα τους πλαισιώσουν το φετινό χειμώνα.


Ο Δημήτρης Μητροπάνος συνεπής σε μια διαδρομή σαράντα χρόνων με ήθος και ανάλογες καλλιτεχνικές επιλογές, μας δίνει το χειμερινό ραντεβού στα τέλη του Οκτώβρη στην Ιερά Οδό μετά από μία συγκινητικής αποδοχής καλοκαιρινή περιοδεία, με αποκορύφωμα την sold out συναυλία στο Ηρώδειο και μάλιστα υπό βροχήν. Έχοντας στις αποσκευές του τα μεγάλα τραγούδια των δημιουργών, αλλά και διατηρώντας επί δεκαετίες ψηλά τον πύχη, αποτελεί έναν από τους λαοφιλέστερους λαϊκούς ερμηνευτές.



Η Πέγκυ Ζήνα κτίζοντας χρόνο με το χρόνο, τραγούδι με το τραγούδι τη σχέση της με το ευρύ κοινό, κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αναδειχθεί σε μια εξαιρετική λαϊκή τραγουδίστρια και να αποτελεί ένα από τα σημεία αναφοράς της νυχτερινής ζωής. Με μεγάλο αριθμό επιτυχιών έχει καταφέρει να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή πρόσωπα του ελληνικού τραγουδιού.


Δύο γνήσιες λαϊκές φωνές λοιπόν, η καθεμία με τη δική της ιστορία, ενώνουν την αγάπη τους, το πάθος τους, την ευαισθησία τους και τη γνώση τους για το λαϊκό τραγούδι του χθες, του σήμερα και του πάντα και προσκαλούν στα τέλη του Οκτώβρη στη σκηνή της Ιεράς Οδού.

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

san na xananiwse ayth h pegku pali koritsaki deixnei...ftou ftou ston plastiko ths......

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΕΑ

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...