Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Παπουτσάκη και Χολίδης: ποσους μετραμε σε ένα χρόνο?


Πριν απο ένα χρόνο περίπου, Νοέμβριος ήταν θυμάμαι, ξεκίνησε τούτο εδώ το blog, το οποίο και εγκαινίασε τα φτυαρίσματα της Κατίνας με μια άλλη κατίνα ή καλύτερα Κατερινα, την Παπουτσάκη... Τότε ανέλυα το δεσμό της με τον Κώστα Καραφώτη και ένα χρόνο μετά αναλύω τον 1000στο δεσμό του Κατερινακίου σε λιγότερο από 12 μήνες.

Και όχι αν διαβάσεις το εν λόγω φτυάρισμα http://karakatina.blogspot.com/2008/11/blog-post.html θα δεις πως καμία κακία δεν τρέφω για το κορίτσι που πραγματικά σε ένα χρόνο έχει αλλάξει λιγότερα φορέματα από αγόρια. Και όχι κακό ακριβώς δεν το λες το γεγονός, αλλά όχι και να χολιάζει με τους δημοσιογράφους που βγάζουν τα φλερτ της στον Τύπο και την τιβι, αλλά η προχτεσινή της έπαρση πολύ με χάλασε.


Πήγε να την δει που λες ο τραγουδιστής, ο Χρήστος Χολίδης στην παράσταση που εμφανίζεται, παίζει και τραγουδά. Και το κορίτσι δεν διαστασε να φωτογραφηθεί μαζί του. Και αφού άστραψαν τα φλας, μας είπε και τα δικά της, του τύπου: δεν θα μας καθορίσουν τα μίντια τη ζωή.


Οκ βρε Κατερίνα μας. Εμείς να σταματήσουμε να μετράμε τους άντρες στη ζωή σας, βλέπε Καραφώτης, Κανάκης, Μπουρδούμης, Χολίδης, και και και...

εσείς Κατερίνα μας το Χρήστο τι τον θέλατε στο θέατρο τη μέρα που ξέρατε πως θα σας παρακολουθήσουν και οι κάμερες????

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ !!!
ΝΑ ΚΕΝΤΗΣΕΙ; ΜΠΑ ΝΑ ΠΛΕΞΕΙ; ΟΥΤΕ ΟΠΟΤΕ ΑΣ ........ΒΓΕΙ
χιχιχιιχιχι

Ανώνυμος είπε...

και εμείς κλείνουμε τα 22 και δεν έχουμε βρει ούτε έναν καταλάβατε. και αυτή κάθε φαρά που χωρίζει σε 2 μήνες βρίσκει άλλον. Με τον Κανάκη δεν τα είχε απλώς ένα one night stand έκανε μαζί του. Αλλά εσείς δεν τα ξέρετε αυτά τα one night stand που κάνει γιατί μόνο στην πατρίδα της την Κρήτη κάθε καλοκαίρι που πάει τα κάνει και τη φιλάει ο ένας και ο άλλος στα μπαράκια. Την έβλεπε μια φίλη μου που σπούδαζε εκεί. Αν τα κάνει εδώ θα τη πιάσετε χαζή είναι.και θα την κράζατε. είναι άτακτο κορίτσι αλλά θεά. Τώρα τα εφτιαξε με τον Τζιόβα που παίζει μαζί του αυτός 27 και αυτή 30. και εμείς ψάχνουμε να χαρούμε κανέναν μικρότερο και δεν τον βρίσκουμε. Θέλει κιόλας να κάνει σεξ όσα περισσότερα χρόνια γίνεται. Γιαυτό τον βρήκε τον μικρό. και έλεγε ότι εγώ και μεγαλύτερο να βρω δεν θέλω να με παιρνάει πολλά χρόνια μόνο 3 το λέει και αυτό για το σεξ.

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...