Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009

Φτυαρίζοντας τις κορυφαίες ατάκες της εβδομάδας

Λίτσα Λαζαρίδη, αδερφή του αποθανόντα Μπάπμη, συντρόφου Αγγελικής Ηλιάδη. Συνέντευξη στο Λοιπόν αυτής της εβδομάδας. Σε αναφορά της στην Αγγελική Ηλιάδη και στην εφάνισή της στην Τατιάνα Στεφανίδου είπε:
"Πολύ ωραία σκηνοθεσία που μπορεί να έπαιρνε Όσκαρ στις Κάνες. Η κυρία όμως που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν έπαιξε και τόσο καλά. Η Μάρθα Βούρτση θα έπαιζε καλύτερα".
Κυρία Λίτσα μου, τα Όσκαρ δεν γίνονται στις Κάννες....

Σε αναφορά της στην Ηλιάδη και στην σχέση της με το Μπάμπη, η Λίτσα ξεσπάθωσε:
"Ήταν ένα λάθος. Μακάρι να μην τη γνώριζε ποτέ ο αδερφός μου. Ίσως και να ζούσε ακόμα".
Δηλαδή, τον Μπάμπη τον δολοφόνησαν εξαιτίας της Ηλιάδη; Γιατί; Τον ζήλευαν επειδή είχε ωραία γκόμενα;;;;; Ήμαρτον δηλαδή.

Άλλη μία ωραία συνέντευξη ήταν αυτή της Μαρίας Κορινθίου στο Λοιπόν και πάλι. Εκεί η Μαρία μίλησε για τον αντρούλη της Γιάννη Αϊβάζη λέγοντας:"Ο Γιάννης με διεκδίκησε, με κυνήγησε. Έκανε πολλά. Όταν γνωριστήκαμε, εγώ έκανα τη ζωή μου".
Δηλαδή τώρα, τι κάνετε αγαπημένη Μαρία; Τη ζωή του Γιάννη μήπως;


Η Ελένη Μενεγάκη παρευρέθη σε εκδήλωση για γνωστή φίρμα καλλυντικών. Εκεί έκανε δηλώσεις για την επίθεση που δέχεται τονίζοντας:
"Γνωριστήκαμε φέτος; Ή μήπως τόσα χρόνια σας κοροϊδεύω"; Όσοι θέλουν να με παρουσιάσουν αλλιώς, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να τους εμποδίσω".

Μήπως φέτος που πέσαν τα νούμερά σας, βρήκε χώρο να μιλήσει η πικραμένη Ελένη Φωτοπούλου και όλοι εκείνοι που δεν έβρισκαν βήμα λόγω της παντοκρατορίας σας.Μιμή Ντενίση στο Down Town για το τέλος του γάμου της με τον Πολύζο 1 χρόνο και 10 μέρες μετά το γάμο:
"Ήθελα αυτός ο γάμος να είναι τέλειος. Αυτό δεν έγινε".
Αν μάθω ότι σαν άλλη Άντζελα Δημητρίου τα βρίσκετε και τα χαλάτε με τον Πολύζο σαν άλλο Τρούπη, πολύ θα απογοητευτώ!O Kώστας Καραφώτης στο Λοιπόν απαντά για τον έρωτα:
"Στον έρωτα θέλω να έχω το πάνω χέρι"
Αν πιστέψω τα όσα έλεγαν οι πρώην σας Μάρω Λύτρα και Κατερίνα Παπουτσάκη μετά το χωρισμό με σας κύριες Κώστα, όχι δεν θέλετε να έχετε ΄μοον το πάνω χέρι. Θέλετε να ρίχνετε και ένα χέρι... ξύλο.


2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

I-DIADROMI είπε...

ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ

Ανώνυμος είπε...

η παπουτσάκη έπρεπε να τις τρώει μπας και στρώσει τέτοιο τσουλί μην πάει χαμένο ΜΑΡΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΡΩ

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...