Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

H μπέμπα Ρουβά έγινε Αναστασία


Η βάφτιση της μικρής κορούλας του Σάκη Ρουβά, που πλέον φέρει το όνομα Αναστασία, έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στην Ιερά Μονή Παντοκράτορα, στην Καλλιτεχνούπολη, η οποία ανοίγει μόνο για τάματα. Άρα ο Σάκης και η Κάτια την είχαν τάξει τη μιρκή Αναστασία. Γιατί δεν ξέρω, μην με ρωτάς.

Η βάπτιση έγινε στα δεδομένα του Μυστικού Δείπνου. Ελάχιστοι επώνυμοι καλεσμένοι, κρυφή ημερομηνία που διέρρεσε λίγα λεπτά πριν το μυστήριο και σούπερ διανοούμενη νονά. Το πανέμορφο εγχώριο ζευγάρι της ελληνικής σόου μπιζ είχε επιθυμία να μην διαρρεύσει το μυστήριο,. Δεν πραγματοποιήθηκε η επιθυμία αφού η Γερμανού έβγαλε μέχρι και το όνομα της μικρής αλλά και πλάνα έξω από την εκκλησία. Το ίδιο και το Tv weekend της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Σάκης και Κάτια, μόλις είσαν ότι δεν μπορούν να αποφύγουν τα μίντια, είπαν να το απολαύσουν και κέρασαν ρεπόρτερ και καμεραμεν, γλυκάκι και μερικά χαμόγελα.

Καλεσμένοι ήταν η Μαριάνα Λάτση, ο Κώστας Καίσαρης με τη σύζυγό του, ο Τζώνι Καλημέρης με την οικογένεια του, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Ηλίας Κοκοτός, ο Ανδρέας Κουρής, ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη Μπαλατσινού.

Νονά της μικρής ήταν η Μανουέλα Παυλίδου, συμβουλάτορας του Ρουβά και κάποτε δεξί χέρι της Μελίνας Μερκούρη. Τώρα γιατί Σάκης και Κάτια έχουν τέτοιο θέμα με τη Μελίνα δεν το γνωρίζω. Αφού σκέψου χτες Κυριακή ήταν και τα γενέθλια της Μελίνας Μερκούρη.

Τελοςπάντων. Να τους ζήσει. Και φωτογραφία δεν βάζω, αν και έχω. Όχι τίποτα άλλο. Αλλά ξέρεις τα έσοδα από τις φωτο που θα δημοσιεύσει την Τετάρτη γνωστό κουτσομπολίστικο περιοδικο, θα πάνε στο ίδρυμα Ελπίδα. Και εγώ δεν θα χαλάσω τον ιερό σκοπό.


2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ
ΑΛΛΑ...
ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ Η "ΣΑΣΑ" ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ (ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΦΤΥΣΜΕΝΗ ΤΕΛΕΙΩς)
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΒΑΝΕΖΙΚΑ ΛΕΞΙΚΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΓΑΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΝΟΜΑ
Η ΚΑΤΙΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ (ΡΟΜΠΕ) ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΛΛΙ
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΚΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

karakatina είπε...

ξερεις οτι τα εγκωμια για το Σάκη τα αφήνω να τα πλέκεις εσυ. εντωμεταξυ εχω πηξει στη δουλεια που θελω να φτυαρισω και δεν προλαβαινωωω!HELP

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...