Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Η πρεμιέρα Κουρκούλη - Ηλιάδη - (Σ)μαρτάκη


Αργήσαμε λιγάκι, αλλά ψηφίσαμε και επιστρέψαμε. Μαζί μας επέστρεψε και η Αγγελική Ηλιάδη στις Αθηναικές πίστες, στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη. Το THEATRO (πρώην ΑΜΜΟΣ), ήταν κατάμεστο και έτοιμο να δεχτεί τους θαυμαστές των ΗΛΙΑΔΗ - ΚΟΥΡΚΟΥΛΗ - ΜΑΡΤΑΚΗ, μετά την πρώτη αναβολή της πρεμιέρας που προηγήθηκε.



Πρώτο τραπέζι πίστα στο κεφάτο πρόγραμμα του THEATRO, βρέθηκε η Heaven (εταιρία των καλλιτεχνών) με επικεφαλή το διευθυντή της Μάκη ΠΟυνέντη και τη συμπαρουσιάστρια του στο Ρυθμό 9,49, Μαρία Ηλιάκη. Πιο δίπλα και οι Καραμεροχαριτάτοι αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη με το Γιάννη της. Εκεί και ο Βασίλης Καρράς μαζί με το Διονύση Μακρή και την Μάρω Λύτρα, που θα τον συντροεύσουν στις εμφανίσεις του στη Συμπρωτεύουσα.

Η Ηλιάδη βγήκε στην πίστα με δερμάτινο παντελόνι και στραφταλιζέ στράπλες μπλουζάκι με κρόσια, και τραγούδισε το νέο της τραγούδι "Προχωράω". Ενώ μεγάλη απήχηση είχε και το τρίο Κουρκούλη - Ηλιάδη - Μαρτάκη μαζί επί σκηνής.

Η Κέλυ Κελεκίδου έμεινε στο σπίτι με το διάδοχο Κουρκούλη, ενώ και ο Νίκος δεν παρέλειψε να τους αφιερώσει πολλά τραγούδια.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...