Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

H Λαίδη θα κάνει πολιτικές αναλύσεις στο Star


Πανικός έχει προκληθεί στην εγχώρια σόου μπιζ από τις πληροφορίες ότι η Άντζελα Δημητρίου αφού έφτασε την τραγουδιστική της καριέρα στο τοπ που πιο πάνω δεν πάει, θα κάνει πολιτικό σχολιασμό και αναλύσεις στο δελτίο του Star.


Τουλάχιστον αυτά ειπωθηκαν στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη. Όταν ο Μαλέλης έχει κέφια, μέχρι και η κουτσή μαρία θα γελάσει λέω εγώ. Και αφού η Λαίδη, ανέχτηκε τα εξαμάξης από το εν λόγω κανάλι της Κιφισιάς πλέον (εγώ το προτιμούσα στον λαικό Ταύρο), αφου φαγώθηκε με όλους τους δημοσιογράφους του Star σαν τα κοκόρια, η Άντζελα έθαψε το παρελθόν και θα πάρει καρεκλίτσα και μικρόφωνο σχολιασμού στο δελτίο του εμπνευστή Μαλέλη.


Τώρα πάνω σε ποιά πολοτικά θέματα στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, θα κάνει τον πολιτικό σχολιασμό η κυρά Λαίδη, ούτε γνωρίζω, ούτε και θα μάθω ποτέ φαντάζομαι.


Πάντως, εγώ θα της πρότεινα να ασχοληθεί με υον άντρα της που έχει χωρίσει και παντρευτεί ίσα με 600 φορές ήδη, γιατί βλέπω να την εγκαταλείπει ξανα. Και σιγά μην επιστρέφει ολοκληρη Λαίδη στον Κακιέτση και στον Νοράι!

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΕΡΕ ΓΕΛΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...