Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

O Πουνέντης παίρνει συνεντεύξεις και ο Φοίβος την κάνει από τη Heaven


Αν αληθεύει η είδηση της αποχώρησης του Φοίβου από τη HEAVEN, θα επιβεβαιωθούν όλοι εκείνοι κατηγορούν τον Πουνέντη πως ότι πιάνει γίνεται κάρβουνο.

Σήμερα, που ο Μάκης φιλοξενεί την Πέγκυ Ζήνα σε μια συνέντευ6ξη εφ' όλης της ύλης, το http://www.elliniko-fenomeno.gr/ και το τρωκτικό δημοσίευσαν την είδηση για την αποχώρηση του Μέγα συνθέτη Φοίβου από τον Παράδεισο της Heaven.

Kάτι η διαφωνία συνθέτη και διευθυντή για τη μουσική και τους .ήχους των τραγουδιών, κάτι η διάστασή τους στο όραμα που είχε ο καθένας για την εταιρία, η ρήξη ήρθε και το γόρδιο δεσμό έλυσε ο υιός Κυριακού.

Το διαζύγιο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά ο Φοίβος φαίνεται να κλείνει προς τη Universal. Τι θα κάνει η Δέσποινα, ο Μαζώ και όλοι εκείνοι που τραγουδούσαν άσματα του συνθέτη, είναι άγνωστο ακόμα. Πάντως η αποχώρηση του Φοίβου έρχεται μετά από ένα πλήθος αποχωρήσεων καλλιτεχνών της εταιρείας με το διευθυντή της Μάκη Πουνέντη: Νίνο, Μάρω Λύτρα, και άλλοι τόσοι......


1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

ΜΑΡΙΑΝΘΗ είπε...

ΠΑΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΧΝΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΟ ΕΓΟ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣΜΟΘ ΣΕ ΘΑΒΜΑΖΟΘΜΕ ΠΟΛΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΙ ΕΠΕΙΤΙΧΙΑ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΕ!!!!!!!!!ΜΑΡΙΑΝΘΗ

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...