Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

H Xρύσπα επιβεβαιώνει το γάμο


E ναι, έλεγα δεν θα το πιστέψω, μέχρι να βγει να το παραδεχτεί. Κι όμως, μίλησε στο Οκ η Χρύσπα και επιβεβαίωσε ότι θα φάμε κουφέτα μέσα στο 2010.

Το κορίτσι εδέχθη την πρόταση γάμου του επί 3 - 4 μήνες αγαπημένου της Παναώτη, κατά κόσμον επιχειρηματία Παναγιώτη. H Χρυσάνθη Παγώνα ένιωσε πολύ σίγουρη και έτοιμη για τα δεσμά του γάμου (ειδικά με έναν άνθρωπο που γνωρίζεις τόσο πολύ καιρό, γιατί να έχεις αμφιβολίες) και θα το κάνει το τόλμημα.

Όπως εξομολογήθηκε μάλιστα, συχνά έπεφταν στα χέρια της περιοδικά με νυφικά και όλο και έριχνε τις κλεφτές ματιές της. Μην ξεχνάμε ότι πέρσυ έκανε και μια γκεστ εμφάνιση στην Πολυκατοικία του Μέγκα, όπου και έπαιξε την νυφούλα. Ε μάλλον, ο αγαπημένος της, την είδε με το νυφικό και σου λέει, τέτοια νύφη την αφήνεις;;;;;

Πάντως, της το αναγνωρίζω. Πρέπει να έχει πειθώ. Εμείς τους παρακαλάμε 4 χρόνια και αυτή τον καπάρωσε τον επιχειρηματία σε 4 μήνες. ΕΥΓΕ!

Τώρα, αν παίζει ρόλο που η αναγγελία γάμου γίνεται μαζί με την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ "Μέχρι εδώ", δεν ξέρω κατά πόσον είναι τυχαίο!

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

Panda gemath ekplikseis h xryspa!

Ανώνυμος είπε...

Ή μπορεί ο επιχειρηματίας -που κατα διαβολική σύμπτωση άνοιξε μόλις μαγαζί- να θέλει να διαφημιστεί μέσω αυτής της σχέσης. Γιατί πριν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του...

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...