Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Γάμος στα κρυφά για Κοργιαλά - Ευρυδίκη


Κάτι οι κακιές σχέσεις του Κοργιαλά με τους φωτογράφους τον τελευταίο καιρό, κάτι η καλλιτεχνική εσωστρέφεια της Ευριδίκης, τα παιδιά παντρεύτηκαν Τρίτη απόγευμα στη Γλυφάδα και δεν το πήρε χαμπάρι ούτε ο δήμαρχος που τους ένωσε με τα δεσμά του γάμου.


Για να φανταστείς εγώ έμαθα ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε, σήμερα, που το ανακοίνωσαν στην εκπομή της Ελένης Μενεγάκη, την οποία και επισκέφτηκαν ως καλεσμένοι. Ναι ναι , τα παιδιά δεν έφυγαν για νησιά Φίτζι ή για Μαλβίδες. Ο προορισμός τους ήταν λίγο πριν το αεροδρόμιο στην Κάτζα, στο στούνιο της Ωραίας Ελένης.


Τώρα γιατί μας ανακοίνωσαν το γάμο μες το καλοκαίρι στην εκπομπή της Τατιάνας με δόξες και τιμές και τελικά φτάσαμε να κουκουλωθούν στα κρυφά, , ποτέ δεν το κατάλαβα.


Εγώ για να καταλάβεις, όταν τους άκουσα στην Τατιάνα το καλοκαιράκι να μιλάνε για την επισημοποίηση του εξάχρονου δεσμού, φαντάστηκα γάμο υπερπαραγωγή, με τούλια, πέπλα, ρύζια, μέχρι και φόρεμα κόντεψα να ράψω. Και έρχεται το ζευγαράκι να παντρευτεί κρυφά τον Οκτώβρη, με δύο στενούε φίλους, ούτε καν τον πρώην σύζυγο Θεοφάνους δεν ει΄δαμε κουμπάρο, όπως λεγόταν αρχικά.


Τώρα γιάτί συνδύασαν το μήνα του μέλητος με ακόμα μία τηλεοπτική εκπομπή, δεν το γνωρίζω, απλά απορώ.....


1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ 13;ΩΡΕ ΘΑΡΡΟΣ!!!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΝ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ;ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΡΠΕΡΟΙ;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΥΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΙΜΟ ΕΙΝΑΙ!; ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥΛΙΑ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΙΜΟ

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...