Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Ο γάμος του Χαριτάτου και η Μπαρμπαρίγου


Καλέ τι προμόσιον είναι αυτό του ΑΝΤ1 για το δίδυμο Καραμέρου - Χαριτάτου. Το τηλεοπτικό δίδυμο δεν έχει αφήσει εκπομπη για εκπομπή και συνέντευξη για συνέντευξη που να μην δώσει. Τελευταίος σταθμός τους, το Αξίζει να το δεις με την Τατιάνα Στεφανίδου, σε δύο δόσεις μάλιστα, σήμερα και αύριο.


Το δίδυμο έκανε για μια ακόμα φορά εξομολογήσεις καυτές, για τη ζωή του ο καθένας. Ο Γιώργος έδειξε την ξανθιά του γυναικούλα και ο Σπύρος μίλησε λίγο παραπάνω. Ο Νίκος Ξανθόπουλος της ελληνικής τηλεόρασης, με το σπίτι που το ρήμαξε ο σεισμός, με τα λεφτά της μάνας που τα έκρυψε για να τον σπουδάσει, με την αφρικανή και τα παιδιά της που γνώρισε σε ρεπορτάζ και έσπευσε να την παντρευτεί με πολιτικό γάμο και να υιοθετήσει τα παιδιά της επειδή αισθάνθηκε καθήκον να το κάνει. Ούτε η Αντζελίνα Τζολί να ήταν πια!


Ο κατατρεγμένος Σπύρος, δεν ξέχασε να αναφερθεί και στο Νίκο Μουρατίση που όλο υπονοούμενα αφήνει για τον Χαριτάτο και τον περιποιήθηκε δεόντως λέγοντας:


Και γω θυμάμαι πολλά από εκείνη την εποχή, αλλά είμαι καλό παιδί και δεν μιλάω... Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!


Όσον αφορά τη Μπαρμπαρίγου, που θα μαγειρεύει στο πρωνιπυ του ΑΝΤ1 πια, είτε παίζει την κατάσκοπο Νέλη με σκοπό να δηλητηριάσει το δίδυμο για τα μάτια της Ωραίας Ελένης, είτε μαγείρεψε ότι είχε να μαγειρέψει για τη Μενεγάκη και τώρα βρήκε νέα πειραματόζωα...


4 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΖΗΛΙΑΡΑ ΤΑΤΙΑΝΑ
ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΚΟΛΛΕΤΣΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΝΤΑΝΤΕΒΑΝ ΖΗΛΕΨΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΕΥΤΕΙ
ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ...ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

Γουστάρω Χαριτάτο, τον πάω με χίλια ! Δεν έχει και πολλούς σαν κι αυτόν η τηλεόραση. Ένα παιδί του λαού, που με διαβάτήριο τη δουλειά του κατάφερε να φτάσει εκεί που έφτασε. Θα ήταν ο Ξανθόπουλος της Ελληνικής τηλεόρασης αν ... έριχνε δάκρυα και κλάματα. Όμως ο Χαριτάτος έχει το δικό του αντριλίκι. Αντένα, ρίξε κι άλλο ΧαριτάτοΚαραμέρους...

Unknown είπε...

ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΄ΓΑΜΟ΄ΤΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ; ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ
ΘΕΑ!!!

karakatina είπε...

Sssssss ουδεν σχολιο για την αρχισυντακτρια είναι δικο μας παιδι και καλο παιδι, κι αν τον εψησες,μαγκια της

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...