Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Ελεονώρα κατά Κους Κους


Άφρισε σήμερα το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη και χωρίς να θίξει ονοόματα και εκπομπές, άνοιξε τον πόλεμο κατά του μεσημεριανού Κους Κους της τηλεόρασης του Άλφα. Η Μελέτη υπερασπίστηκε τον αγώνα που έχει ξεκινήσει κατά της Μενεγάκη τον τελευταίο καιρό και τα έχωσε στο Κους Κους ως ςξής και όπως τα κατέγραψε εύστοχα το ourgreektv.blogspot.com.
Χωρίς να αναφέρουμε εκπομπή, υπήρχε άδικη επίθεση προς την εκπομπή μας, ότι δώσαμε διαστρεβλωμένα νούμερα χωρίς επεξηγήσεις με σκοπό να αμαυρώσουμε το όνομα της κυρίας Μενεγάκη, πράγμα το οποίο δεν ισχύει. Δε φταίμε για τα νούμερα που λαμβάνουμε εμείς από την agb επίσημα.

Μπορεί να έφταιγε ο Πρωινός Καφές που δεν πήγαινε κάποτε καλά η κυρία Μενεγάκη (!), αλλά έχουμε αλλάξει ζώνη. Έχω τελειώσει τον Πρωινό Καφέ. Το κανάλι μας δεν έχει λόγο, τουλάχιστον όσο τα άλλα να προστατεύσει κάποιον ή να τιμήσει. Είμαστε εναλλακτικοί και όχι ανταγωνιστικοί. Δεν προμοτάρουμε ή αμαυρώνουμε κάτι. Στις προσωπικές επιθέσεις δεν πρόκειται να απαντήσω. Το έχει κάνει όμως ωραία για μένα η κυρία Διαμαντάκου. (Μεταξύ άλλων λέει η κυρία Διαμαντάκου: «Αφρίζουν κάθε μεσημέρι στην προσπάθεια να υπερασπιστούν τη Μενεγάκη. Από ποιους; Δεν έχει σημασία. Παντού βλέπουν εχθρούς κι αν δεν βλέπουν, τους υποθέτουν. Η εκπομπή τους έχει εξελιχθεί σε ριάλιτι που θα μπορούσε να χει τον τίτλο «Save Ελένη».»)

Επειδή μπορούν να με βαράνε όσο θέλουν, όταν όμως πιάνουν συνεργάτες μου εκεί βγάζω δόντια. Για τους ίδιους μου τους συνεργάτες. Ειδικά για τον αρχισυντάκτη μου, Θέμη Μάλλη, που αφιερώνει ώρες στο γραφείο και σ’ αυτόν οφείλεται που πάμε καλά και έχουμε αποκλειστικά θέματα που αναπαράγονται από άλλες εκπομπές, όπως και από τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η κύρια Μενεγάκη ζήτησε βοήθεια από ένα υποτιθέμενο και αυτοαποκαλούμενο Υπουργείο Τύπου που την εκθέτει με άσχημο τρόπο, αντί να τη στηρίξει.

Αντί να κατηγορείτε άλλους ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση σας προτείνω να δουλέψετε, να βρείτε ωραία θέματα για να ικανοποιήσετε το τηλεοπτικό κοινό.
Μην καταφεύγουμε σε εύκολες, εμπορικές λύσεις, σιγουράκια, όπως η υποτιθέμενη κόντρα ανάμεσα σε 2 εμπορικότατες ξανθιές.»

Η φτωχιά πλην τίμια Κατίνα, καταλαβαίνει ότι εκτός από την όχι και τόσο μεγάλη συμπάθεια της στο πρόσωπο της Ωραίας Ελένης, η κυρία Μελέτη, θυμήθηκε και την κόντρα της με το Νάσο Γουμενίδη (πρώην συνεργάτη της στον Καφέ) που είχε χαρακτηρίσει με άκομσα λόγια τα στήθη της πριν κάποιο καιρό.

Μόνο έτσι μπορώ να κατανοήσω την επίκλησή της στο πρόσωπο της ΖΟΡΟ Πόπης Διαμαντάκου, γνωστής κριτικού τηλεόρασης, που πέρσυ είχε κάνει την απίστευτη γκάφα. Έβριζε την Τατιάνα για εκπομπή που είχε κάνει η Δρούζα.

3 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ;
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ¨ΚΑΘΕΤΑΙ¨Ο ΓΙΑΝΝΗΣ;
ΤΥΧΑΙΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΒΙΣΣΥ...........ΑΣΧΕΤΟ

All Day News είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
karakatina είπε...

ΠΑΙΔΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ! φανταζεστε να μην υπήρχε;;;; θα ηταν ακομα πιο πολυ στην τσίτα

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...