Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Το come back της Ηλιάδη



Αυτό κι αν ήταν come back: η Αγγελική Ηλιάδη επέστρεψε σαν κανονική βασίλισσα στις πίστες περίπου 6 μήνες μετά την άγρια δολοφονία του συντρόφου της Μπάμπη Λαζαρίδη. Η Ηλιάδη έκανε ένα μηκρό απολογισμό λίγο πριν ξεκινήσει να τραγουδά και φανερά συγκινημένη απευθύνθηκε προς τους θαυμαστές της λέγοντας:



"Έχω μάθει στη ζωή μου να μιλάω με την καρδιά μου και αυτή είναι που με οδήγησε εδώ κοντά σας, απόψε. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας όλο αυτό το διάστημα, την έχω εισπράξει πάρα πολύ έντονα και σας ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή".

Κατόπιν συνέχισε το πρόγραμμά κανονικά κρύβοντας την όποια θλίψη και θυμίζοντας την παλιά Αγγελική. Διέψευσε μάλιστα όλους εκείνους που πίστευαν πως δεν είναι έτοιμη ακόμα και πως θα κατέρρεε πάνω στην πίστα. Όχι μόνο τραγούδησε, έδειξε πως βρίσκεται σε καλή διάθεση αφήνοντας πίσω το παρελθόν, ερ΄μήνευσε κανονικά και το δεύτερο πρόγραμμα, το πιο γλετζέδικο, χωρίς βέβαια να αποχωρίζεται το μενταγιόν "Μπάμπης" από το λαιμό της.
Όσον αφορά τις σχέσεις της με το Γιώργο Τσαλίκη φαίνεται πως (τουλάχιστον για τα μάτια του κόσμου) έχουν αποκατασταθεί. Πάντως η Ηλιάδη στις κάμερες δεν μίλησε σε αντίθεση με τον Τσαλίκη που ήταν εκεί για να τα πει όλα, πως θα την υποστηρίξει και ψυλογογικά αν χρειαστεί και μπλαμπλα (δεν τον πιστεύουμε πια).


Πάντως η Αγγελική ήταν ιδιαίτερα θερμή με τους θαυμαστές της, έβγαλε εκατοντάδες φωτογραφίες και μοίρασε πολλά αυτόγραφα.
Όσον αφορά τα ρούχα της, η Ηλιάδη έλαμψε μέσα στην γκρι- ασημί τουαλέτα με σβαρόφσκι που είχε ράψει με την καθοδήγηση του Λαζαρίδη (προ δολοφονίας) αλλά και την χρυσή διαμαντένια φόρμα πάλι κεντημένη με κρύσταλλα.



1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

Αυτη ήταν που δεν την ενδιέφερε πια το τραγούδι? ΟΚ δεν λέω παιδί έχει να μεγαλώσει .... αλλά μην κανεις τοτε δηλώσεις.... Καλή φωνή, ωραία παρουσία αλλά και αντροχωρίστρα και σκληρός ανθρωπος. Ατομο που δεν πάει στον πατέρα και στη μητέρα να τα βρούν μετα από αυτά τα τραγικά που έπαθε, φαντάσου πόσο σκληρός είναι. Οτι και να έγινε παλιά οι γονείς είναι γονείς . Αλλά βλέπεις έχει "καλό΄" δάσκαλο (γιαγιά να σου τύχει....δεν πάει στο αρρωστο παιδί της και τρέχει στα μπουζούκια ....τάχα για συμπαράσταση αντι να κοιτάξει να αμβλύνει τις διαφορές)

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...