Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Πέγκυ, συνιστώ ψυχραιμία!


Τι έχει πάθει αυτή η Πέγκυ Ζήνα και ανοίγει όλο νέα μέτωπα και κόντρες; Εγώ την Πέγκυ πολύ την συμπαθώ και ήμουν και η πρώτη που την υποστήριξε στην κόντρα της με τους έντεχνους που της επιτέθηκαν χωρίς λόγο. Αλλά τώρα τελευταία βλέπω πως το βάζει μόνη της το χεράκι της και βγάζει τα ματάκια της. Δεν ξέρω αν όλο αυτό είναι απορροια των συμβουλών του κουμπάρου της Ηλία Ψινάκη, δεν ξέρω αν πιστεύει πως η αρνητική δημοσιότητα είναι δημοσιότητα, δεν ξέρω αν νομίζει ότι έτσι θα πουλήσει cd γιατί το νέο της "Το πάθος είναι αφορμή" δεν έχει ρολλάρει ακόμα, πάντως μετράω κόντρες ειδικά την τελευταία εβδομάδα.

Μιλά σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και ανοίγει μέτωπο με την Θεοδωρίδου που δεν είχαν λέει ανοιχτό πόλεμο αλλά κόντρα υπήρξε. Μιλάει σε περιοδικά και ανοίγει πάλι το κεφάλαιο Θεοφάνους λέγοντας πως δεν θα συνεργαζόταν μαζί του ξανά και πως κάποια τραγούδια που έδωσε στην Θεοδωρίδου, της τα είχε προτείνει και τα απέρριψε. Βάζει και το Σάκη Ρουβά στη μέση, επειδή δεν τραγούδησε όταν πήγε να την δει στην Πολιτεία. Ήμαρτον. Μόνο την Τσαλιγοπούλου μην ξαναθυμιθεί και έχουμε επεισόδια καλοκαιριάτικα. Τί κακία είναι αυτή. Άσε που έσπειρε θύελλες και θερίζει καταιγίδες η Πεγκούλα ήδη αφού μπήκε και η Ελένη Μενεγάκη στο παιχνίδι (προσπαθώντας να υπερασπιστεί την κουμπάρα της Νατάσσα Θεοδωρίδου) και την στόλισε την Πέγκυ από τον "Καφέ με την Ελένη" ωραιότατα. Φταίει το ζώδιο της Πέγκυς (ιχθύς) είπε η ωραία Ελένη για να καταλήξει πως δεν θα ασχοληθεί άλλο με τη Ζήνα.

Πάντως και εγώ θα ομολογήσω πως άλλα περίμενα από τη Ζήνα. Είπαμε να καθίσει να ξεκουραστεί, να δει πως θα της βγει και το σχέδιο για ένα μωράκι και αυτή αντί να ηρεμήσει, έβγαλε τα μαχαίρια και τσακώνεται. Και όχι μόνο αυτό: δεν θα ξεκουραστεί τελικά την επόμενη σεζόν, αφού της έγινε πρόταση από τον Δημήτρη Μητροπάνο να τραγουδήσουν μαζί.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...