Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Τον εξαφάνισαν τον Παπανώτα οέο;



Πού χάθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας αναρωτιέμαι κάθε πρωί. Και για να μην με πεις τρελή, θα συμπληρώσω πως τον Παπανώτα τον προτιμούσα ως ραδιοφωνικό παραγωγό και ουχί ως παρουσιαστή της TV γι' αυτό και τον άκουγα κάθε πρωί από τη συχνότητα του Δρόμου fm 98,9.

Ας τα πάρω από την αρχή: Ο Παπανώτας από το Σεπτέμβρη έκανε την ραδιοφωνική εκπομπή του στο Δρόμο fm με τίτλο Ραδιομύθοι από τις 7 μέχρι τς 10 το πρωί. Μετά και γύρω στις 11 παρουσίαζε το πρωινάδικο του STAR μαζί με τις Αλούπη, Βατίδου, και Μαρία Ένεσλυ. Εκεί λοιπόν στα μέσα της σεζόν και κάτι παραπάνω, η τηλεοπτική εκπομπή του Παπανώτα κόπηκε και τη θέση του πήρε ο Παρέα με τον Αντρέα Μικρούτσικος. Στο ραδιόφωνο όμως (που σημειωτέον ανήκει στον ίδιο όμιλο), ο Παπανώτας συνέχιζε κανονικά, και ενίσχυσαν την εκπομπή του ρίχνοντας στο πλευρό του την τότε στα ντουζένια της Πετρούλα Κωστίδου.

Μετά από λίγο καιρό (κανά μήνα σκέψου) τον χάσαμε τον Παπανώτα και από τα ραδιοκύματα γιατί υποτίθεται πως έπρεπε να απουσιάσει λόγω ενός προβλήματος στις φωνητικές χορδές (μια εγχείρηση πολύποδα) που έκανε τελικά και μετά από την οποία θα επέστρεφε κανονικά στο ραδιόφωνο. Το διάστημα της απουσίας του θα το κάλυπτε η Χριστίνα Λαμπίρη και ο Νίκος Κουρνιάκης, οι οποία τον αντικατέστησαν κανονικά.

Ο Παπανώτας δεν επέστρεψε ποτέ γιατί τον έφαγαν στη στροφή και όπως γράφει και ο ίδιος στους φανς του στο facebook του την φύλαγαν γιατί ο ίδιος έληξε την συνεργασία στο τηλεοπτικό της κομμάτι. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά του είχαν κάνει το βίο αβίωτο στην τηλεοπτική εκπομπή και την παράτησε και μετά τον εκδικήθηκαν στο ραδιόφωνο.

Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, κρίμα για τις διαβεβαιώσεις που έδινε ο κύριος Μαλέλης πως ο Δημήτρης δεν θα έμενε χωρίς δουλειά μετά το κόψιμο της εκπομπής του και την αντικατάσταση από το Μικρούτσικο. Και η Λάμπίρη πως δέχτηκε να φάει τη δουλειά ενός ανθρώπου που της εμπιστεύτηκε τη θέση του για ένα μικρό διάστημα εξαιτίας προβλήματος υγείας; ΈΛΕΟΣ

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...