Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

"Μες την καλή χαρά": H Σίσσυ έφαγε και το 2ο στυλίστα


Τελικά η Σίσσυ Χρηστίδου φαίνεται πως ήταν η πέτρα του σκανδάλου για την παραίτηση (κατόπιν συζητήσεως με την παραγωγή) του Σωτήρη Τσαγδή, δεύτερου πρώην στυλίστα της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου στον Άλφα, “Μες την Καλή Χαρά”.
Που λες, στις αρχές Ιανουαρίου η πρωινή εκπομπή του Άλφα με παρουσιάστριες την Ναταλία Γερμανού και τη Σίσσυ Χρηστίδου αντιμετώπισε το πρώτο κρούσμα στυλίστα. Επρόκειτο για τον Κωνσταντίνο Κουτσομίχο που απελήθη επειδή όπως του είπαν εκ της παραγωγής, είχε πρόβλημα η Σίσσυ με τα ρούχα που της έδινε. Τότε, η κυρία Ονειράμα, είχε απαντήσει μέσα από το ένθετο της Ελευθεροτυπίας, αφού σε ερώτηση του δημοσιογράφου είχε πει για την απόλυση:

«Για να μείνει αυτό το παιδί εγώ πίεσα την παραγωγή 3 μήνες. Ωστόσο, του μεταφέρθηκε ότι ήταν δικό μου αίτημα η απομάκρυνσή του. Ήταν και πιο εύκολο ως είδηση: "Στη Σίσσυ, επειδή έχει πάρει κιλά, δεν αρέσουν τα ρούχα". Εγώ θα προτιμούσα να ντύνομαι από το σπίτι μου, παρά να πάρω στο λαιμό μου έναν άνθρωπο».

Πριν από μερικές ημέρες, έγινε γνωστή η παραίτηση και του δεύτερου στυλίστα της εκπομπής Σωτήρη Τσαγδή. Εκεί, η παραγωγή έσπευσε να βγει και να πει πως το διαζύγιο ήταν συναινετικό καθώς ο στυλίστας αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσε να συνεχίσει τη συνεργασία. Έλα όμως που ο Τσαγδής δεν λέει τα ίδια. Μιλώντας στην εφημερίδα Εσπρέσο παραδέχεται πως είχε πρόβλημα στη συνεννόηση και συνεργασία με τη Σίσσυ γι' αυτό και τα βρόντηξε λίγο πριν το τέλος της σεζόν. Μάλλον δεν θα άρεσαν στη Σίσσυ οι καλοκαιρινές προτάσεις του Τσαγδή.

Ο άνθρωπος πάντως, χαίρει άκρας υγείας, αφού αυτό τον καιρό προετοιμάζει το come back της Αγγελικής Ηλιάδη στις πίστες της Συμπρωτεύουσας. Τα φορέματα που διάλεξαν είναι όπως αναφέρει, πολύ σικάτα με πέτρες και κρύσταλλα, ούτε πολύ αποκαλυπτικά, ούτε πολύ κλασικά για να ταιριάζουν και με την πίστα και με το πένθος.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...