Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Παντρεύτηκαν οι Μπουμπούκοι


Τι κι αν η απεργία των δημοσιογράφων παραλίγο να χαλάσει το κοσμικό γεγονός του καλοκαιριού (λέμε τώρα), ο γάμος του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ευγνείας Μανωλίδου έγινε κανονικά προχτές το απόγευμα και τα πλάνα του έπαιξαν σε όλες τις χτεσινές εκπομπές.

Έξω από την εκλησσία μαζεύτηκαν 3000 άνθρωποι, και 1000 περίπου δημοσιογράφοι (που απεργούσαν κατά τα άλλα). Το αυτοκίνητο που μετέφερε την νύφη δεν ήταν πλυμμένο όπως μας έδειξε το Star channel σε αποκλειστικά πλάνα ενώ ο γαμπρός περίμενε γύρω στο ένα εικοσάλεπτο. Η Ευγενεία φόρεσε λευκό νυφικό με βαθύ ντεκολτέ και πέπλο και άφησε τον βουλευτή να περιμένει στα σκαλιά περί τα 20 λεπτά.

Εκεί βρέθηκε και ο κουμπάρος του ζεύγους Γιώργος Καρατζαφέρης αλλά όχι πολλοί άλλοι celebrities, Κατά τα άλλα το ζεύγος επιδόθηκε σε καυτά γλωσσόφιλα που να ξεράσω λιγάκι ήθελα, η νύφη χαμογελούσε με χαμόγελο (όπως είε και η Φαίη Σκορδά, ενώ ανάμεσα στις δηλώσεις της η Ευγενεία είπε το μυθικό : "Να κρατανε την καρδια τους παντα την Ελλαδα" αναφερόμενοι στον κόσμο που πήγε να τους ευχηθεί.

Το μόνο που με λυπεί είναι πως το Ράδιοαρβήλα του ANT1 έχει τελειώσει γιατί εκείνο το μυξοθλιμμένο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ της Μανωλίδου θα ήταν βούτυρο στο ψωμάκι του Κανάκη!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...