Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Σολωμού - Α. Μικρούτσικος: ταπί και ψύχραιμοι


Έβλεπα χτες το Βασιλάκη Καίλα σε επανάληψη στην εκπομπή της Μπήλιω Τσουκαλά. Και παρατηρόντας τα αποσπάσματα από τις ταινίες του, μου θύμισε έντονα το δράμα (εδώ κυλάει ένα δάκρυ μου) που βιώνουν αυτές τις μέρες οι σταρ της ελληνικής show biz. Ήρθε που λες η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ κρίση και τους βασάνισε. Τι μειώσεις μισθών σε Τατιάνες και ΣΙΑ,τι παρουσιαστές που αλλάζουν κανάλι γιατί τους ρίχνουν το κασέ. Αλλά έλεγα υπερβάλλουν όλοι αυτοί που από εκατό χιλιάδες ευρώπουλα που έπαρναν άντε να τους έκοψαν κανά χιλιάρικο. Κι όμως, η Κατίνα έζησε για να δει την φτώχεια την καταραμένη που ζουν μερικοί έλληνες tv star. Πρώτα πρώτα, έχουμε την περίπτωση της Μαρίας Σολωμού. Βγήκε το Μαράκι, αυτή η ηθοποιάρα, και ξέσπασε στο Down Town. Φτωχειά δήλωσε η Μαρία. Από τότε που έκανε το παιδί λέει, δεν την παίρνει (σε δουλειά) κανείς.Πιστεύει δε πως σε 5 χρόνια δεν θα την θυμάται κανείς και σκέφτεται σοβαρά να κάνει στροφή στην καριέρα της.

Και σαν να μην μου έφτανε αυτό, βλέπω και την άλλη εξομολογηση ψυχής του Ανδρέα Μκκρούτσικου που είναι πανί με πανί, τα έχει χάσει όλα, κινητά και ακίνητα (το πώς μη με ρωτάς δεν το ξέρω ακόμα), και βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού ελπίζω να μην πέσει).

Συγνώμη κιόλας, γιατί θα τρελλαθώ. Φτωχειά γίνεσαι όταν δεν έχεις να αγοράζεις Luis Vuitton τσαντάκι κυρία Σολωμού; Κι εσείς κύριες Αντρέα τόσο χρήμα τόσα χρόνια που το φάγατε; Μήπως να κάναμε ένα αυτοτελές Επεισόδιο του Επιτέλους Μαζί, να μας πείτε την ιστορία σας να δούμε και το δικό σας δράμα όπως κανατε κάτι χρονάκια τώρα με τον κάθε ένα ανθρωπάκο; ΕΛΕΟΣΣΣ

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

καλο

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...