Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Καλλιστεία ΑΝΤ1 2009: και η γκριμάτσα πήγε σύννεφο!


Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών στα αργοπορημένα φέτος Καλλιστεία του ΑΝΤ1, η ομοεφότερη κοπέλα έμελλε να είναι και η πιο ξινή, γι΄αυτό και ανταμείφθηκε με τον τίτλο που παίρνουν όλες οι ξνές των Καλλιστείων, αυτόν της Αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς. Έτσι, μετά την Τζούλια Αλεξανδράτου, την Ρία Αντωνίου, επάξια και η Ντϊάνα Ιγροπούλου διεκδίκησε τον τίτλο για την Μις Μουτρωμένη 2009 και μπορώ να πω τα πήγε θαυμάσια.
Παρατήρησε τις γκριμάτσες θυμού και απογοήτευσης της Νταϊάνας Ιγροπούλου από το 2.14 μέχρι και το 2.34 του βίντεο. Κόντεψε να ξεπεράσει και την πιο διάσημη γκριμάτσα της Τζούλιας το 2006.



Κατά τα άλλα, τα χτεσινοβραδυνά Καλλιστεία του ΑΝΤ1 έμοιαζαν πολύ με την παρουσιάστριά τους Βίκυ Καγιά: ήταν βαρετά άγευστα και άνοστα.Ναι η Βίκυ έκανε μια καλή προσπάθεια που δεν είχε όμως να πει τίποτα το καινούργιο. Και αν θες να γίνεις κορίτσι της διπλανής πόρτας, δεν κάνεις είσοδο σαν γαζέλα της πασαρέλας, γιατί αυτό θα μείνει στην νοικοκυρά: η Βίκυ το μοντέλο που το παίζει παρουσιάστρια. Εγώ θα προτιμήσω τη Μενεγάκη που δεν τρέφεται μόνο με κράκερς και τσάι (οι αγαπημένοι χορηγοί της Βίκυς).

Οι υποψήφιες, ωραία σώματα αλλά τίποτα το ιδιαίτερο όπως και οι τελικές νικήτριες.

Μις Τουρισμός- No.10 Χριστιάνα Γαργαροπούλου

Αναπληρωματική Μις Γιανγκ- No.3 Ιωάννα Παπαγιάννη

Αναπληρωματική Μις Ελλάς- No.9 Μαργαρίτα Παπανδρέου
Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς- No.13 Νταϊάνα Ιγροπούλου

Μις Γιανγκ- No.5 Κατερίνα Σκουρλή

Μις Ελλάς- Νο.9 Άλκηστις Ανυφαντή

Σταρ Ελλάς- No.15 Βιβιάνα Καμπανίλε

Τέλος, τι επιτροπή ήταν αυτή; Όλο το καστ της Λόλας σύσσωμο: Η Λόλα (Άντα Λιβιτσάνου), ο Αιβάζης (Λάλος), και ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Και το στέλεχος του ΑΝΤ1 μου φάνηκε ή έλειπε από το διαγωνισμό;

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Christy Jaldori είπε...

προσωπικα μου αρεσε πολυ η Βικυ σαν παρουσιαστρια γιατι και αυτη προερχεται απο τον χωρο της μοδας.
τωρα τι να πεις για την νταιανα...αθλια των αθλιων ω αθλια!ποτε δεν μ αρεσε αυτη η κοπελα ουτε καν οταν εκλεχθη miss young ακομα και τοτε την θεωρουσα ανάξια του τιτλου.
Οσο για την γκριματσα ειχα λυθει στα γελια οταν ειδα την ανεπιτυχη προσπαθεια της γιατι απλα το birchy δεν το εχει το βλεμμα της αγελλαδας ομως ναιιιιιι!

φιλια πολλα

Χριστινα

Ανώνυμος είπε...

η Ιγροπούλου για μια ακομα φορά ήταν χαλια, σα γουρουνακι με νταλικερισιο υφος! η καμπανιλε ειναι πολυ καλύτερη!!!!!

Μαρίνος Φ.

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...