Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Ένας δίμετρος (Σάρας) για τη Θέλξη



Ένα ειδύλλιο φαίνεται πως πλέχτηκε χτες το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο. Η γοργόνα του μαγαζιού Θέλξη φαίνεται πως τύλιξε στα δύχτια της τον δίμετρο μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού αποφάσισε να γιορτάσει τις τρεις φετινές της επιτυχίες στα μπουζούκια ,όπως είθισται και φέτος το σχήμα που επελέγη ήταν αυτό του Ποσειδωνίου με τον Χρήστο Χολίδη και τη Θέλξη. Την ώρα που η Θέλξη βρισκόταν στην πίστα και τραγουδούσε, ο γνωστός παίχτης του ΠΑΟ «Σάρας», σηκώθηκε για να της πετάξει λουλούδια και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, κρατώντας την από το χέρι, έκανε γύρο θριάμβου μαζί με την δίμετρη Θέλξη, περνώντας από όλα τα τραπέζια. Βέβαια λίγο πριν, η Θέλξη κούνησε την ουρά της και του αφιέρωσε το τραγούδι της “Από τα δεκάξι ήμουν μάγισσα”. Ε δεν ήθελε και πολύ ο Λιθουανός για να πάρει αέρα και να πνιγούν στα μέλια και στα γαρύφαλλα όλοι οι γύρω. Η Θέλξη από μικροφώνου συνέχισε να τον ρωτά πώς τον λένε και εκείνος έλιωνε και προσπαθούσε να της απαντήσει. Το αν της εξήγησε και τίποτα παραπάνω αργότερα δεν το γνωρίζουμε, αλλά η Θέλξη είναι μόνη της τον τελευταίο καιρό και έχει τονίσει σε πολλές συνεντεύξεις πως θέλει να βρει έναν άντρα αρρενωπό και ψηλό (για να την φτάνει). Και ο Σάρας μια χαρά πληρεί και τα δύο!

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

ο Σαρας είναι παντεμενοσ με την μις κοσμοσ 1998 δεν νομίζω πως εχει ανγκη απο την ομορφιά (λέμε τωρα) τησ Θελξης...

Ανώνυμος είπε...

εχει χορισει ο ανθρωπος και τωρα δε βγαινει με τη θελξη αλλα με το μοντελο χριστινα στεφανιδη που ειναι ενα κιτσαριο!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...