Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Όλες κάνουν πλαστική μύτης (συγνώμη διάφραγμα εννοώ)


Μα τι έπαθαν όλες οι σταρλετίσες - επίδοξες τραγουσίστριες και φτιάχνουν την μύτη τους ντάλα καλοκαίρι; Εννοείται πως καμία δεν παραδέχεται πως το έκανε για λόγους αισθητικής και όλες το ρίχνουν στην διόρθωση του διαφράγματος για να αποκτήσουν καλύτερη αναπνοή άρα και καλύτερη δυνατότητα να ανδείξουν το τραγουδιστικό ταλέντο τους. Μετά τη Σάσα, πλαστικούλα στη μύτη χτύπησε και η Τζούλια Αλεξανδράτου αλλά και η Στέλλα Μπεζαντάκου.

Και καλά η Σάσα δεν μπορούσε να προβλέψει το αποτέλεσμα και βγήκε Μις Πίγκυ. Οι άλλες δύο δεν είδαν τι έπαθε η Σάσα. Η Τζούλια έχει λεέι σοβαρή επαγγελματική πρόταση από ντυχτερινό κέντρο και θέλει να είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει (με τις χορδές της) το κοινό το χειμώνα. Η Στέλλα λέει ότι την ενοχλούσε το διάφραγμα και δεν μπορούσε ούτε ναν ανασάνει.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, βγήκε και η Παπαρίζου στο περιοδικό Pink Woman , να μας πει για την πλαστική στήθους που έχει κάνει. Τώρα τι να κάνουν όλα τα κοριτσάκια που βλέπουν κοπέλες 25 χρονών που εκτίθενται στα ΜΜΕ να κάνουν πλαστικές. Δεν θα τις μυμηθούν; Αμερική θα γίνουμε που όλες βάζουνκαι ένα βυζί από τα 16.

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

exeis dikio!! distixos...tha ginoume ameriki! stin italia na deis ti ginetai!!

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...