Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Πρεμιέρα σήμερα για την Αγγελική Ηλιάδη


Πρεμιέρα σήμερα για την Αγγελική Ηλιάδη και το νυχτερινό σχήμα του Κέντρου Όραμα στη Θεσσαλονίκη. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει κάλυψη από τις τηλεοπτικές κάμερες καθω΄ς η Ηλιάδη έχει ζητήσει να σεβαστούν την πρώτη νύχτα που θα ανέβει πάνω στην πίστα και σαφώς θα την βρει συναισθηματικά φορτισμένη. Ήδη, ο Τσαλίκης έχει διαφωνήσει με αυτή την επιλογή της Ηλιάδη, όπως και με την ύπαρξη ντουέτου ανάμεσά τους (δεν θα γίνει καμία κοινή εμφάνισή τους επί σκηνής) και φυσικά και για την αφίσα που τελικά έκανε την εμφάνισή της στους δρόμους της Συμπρωτεύουσας.

Εμπάσει περιπτώση, είναι ένα πολύ δύσκολο βήμα αυτό που θα κάνει σήμερα το βράδυ η Ηλιάδη καθω΄ς θα είναι η πρώτη φορά που τραγουδά χωρίς να βρίσκεται στο κοινό ο άνθρωπος της ζωής της. Ας ηρεμίσει λιγάκι και ο κύριος Τσαλίκης που έχει λυσσάξει να κάνει δηλώσεις για τους μεσάζωντες που εμπόδιζαν την επικοινωνία του με την Αγγελική, και ας καταλάβει πως ο κόσμος που θα βρεθεί το βράδυ στο Όραμα, πηγαινει για ΤΗΝ ΗΛΙΑΔΗ.

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα!

Ανώνυμος είπε...

αγγελικούλα συγχαρητηρια για την αξιοπρεπεια και το ηθος σου σε ολη αυτη την κατάσταση που περνας.μακαρι να μπορουσα να μουν θεσσαλονικη απο κοντα να σε βλεπα.φιλια πολλα απο κυπρο.
ελισαβετ

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...