Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Είναι καλά, περνάει μια χαρά... ο Γιώργος Σατς

Ουφ, ουφ λέω! Τέτοιο άγχος που μου έπιασε για το Γιώργο, δεν λέγεται. Όχι δεν σου κάνω πλάκα. Σοβαρά μιλάω. Αγχώθηκα η κατίνα και περίμενα μια βδομάδα και κάτι για να δω αν θα εμφανίσει τα συμπτώματα ο παρουσιαστής που ήρθε αντιμέτωπος με τη νέα γρίπη. Για να μην σε μπερδεύω ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Ανοίγω πριν μια βδομάδα (και κάτι) την εσπρέσο, πέφτω πάνω στο τροκτικό, στο λοιπόν κι αλλού και τι βλέπω; Γνωστός παρουσιαστής αντιμέτωπος με τη γρίπη. Ποιός να ναι λέω και αρχίζω να διαβάζω. Ναι φίλη/ φίλε αναγνώστη. Επρόκειτο για τον George Satsidis (με τόσα κονέ στα Χόλiγουντ που γυρίζει, ντρέπομαι να τον πω Γιώργο) που πήγε στην πρεμιέρα του Χάρυ Ποττερ και ήταν που λες ένας από τους λίγους τολμηρούς που πήραν συνέντευξη στον συμπρωταγωνιστή του Χάρυ. Aυτό το αγγλάκι που λες είχε περάσει προσφάτως τη γρίπη και δεν το πλησίασαν οι δημοσιογράφοι, πλην ολίγων (μεταξύ τους και ο George).
Τώρα θα απορείς γιατί εγώ τα γράφω όλα αυτά με τόση χρονοκαθυστέρηση; Τι σόι μπλογκ ειμαι και τα λοιπά. Εμ δεν με λένε και τροκτικό πρώτον. Δεύτερο δεν φημίζομαι και για την γρηγοράδα μου. Και τρίτον γιατι περίμενα να εμφανίσει τα συμπτώματα ο George. EYΤΥΧΩς, ευτυχώς λέω, ο George χαίρει άκρας υγείας και τελειώνει την Παρασκευή την ραδιοφωνική του σεζόν στο V- fm! Λατρεμένε George άσε τους ταρζανισμούς σε παρακαλώ στο μέλλον. Σε συμπαθώ γιατί τα λες τσεκουράτα και κατινάτα όπως εγω! Οπότε να προσέχουμε για να έχουμε!!!!

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ειχαμε μια σκασιλα για τον αχωνευτο που οταν ανοιγει το στομα του μονο κακιες βγαζει

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...