Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

O Νορβηγός που έγινε αρνάκι!



Μια εικοσιτετράωρη στάση στη χώρα μας έκανε ο Νορβηγός σταρ και νικητής της Eurovision 2009, Alexander Rybac. Aφού η πτήση του ματαιώθηκε προχτές, έφτασε μετά από πέντε ώρες και όλο το πρόμο του έγινε τη χτεσινή ημέρα. Έδωσε την πολυδιαφημισμένη συνέντευξη τύπου, μίλησε και στο Μάκη Πουνέντη και στο Ρυθμό 9,49.

Και καλά ο Πουνέντης, αυτό το Star Channel που κατά τη διάρκεια της Γιουροβίζιον μας τον είχε παρουσιάσει τολάχιστον ως το πιο διαβολικό πλάσμα με δήθεν αγγελικό πρόσωπο, μας έφαγε για το πόσο γλυκός ήταν ο Νορβηγός από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη χώρα μας. Τέτοια μεταστροφή των ελληνικών Μedia είχα να δω πολύ καιρό. Ημαρτον δηλαδή! Που έτσι και πάταγε ο κακομοίρης ο Αλεξαντερ το πόδι του μετά τη νίκη του, θα τον λύτζαραν εδώ στο Ελλαδίτσα. Ο τάχα υπερόπτης και σνομπ νορβηγός, έγινε το καλό και γλυκό παιδί, το άξιο παλικάρι, το αρνάκι που τραγουδά για την αγάπη και τον έρωτα.

Μέχρι και η Μπέτυ Μαγγίρα που μας είχε επιβάλλει βέτο κατά του Ρύμπακ, έτσι και τον έβλεπε τώρα (που έχει και το μητρικόμ φίλτρο ενεργοποιημένο καθότι έγκυος) θα τον έπνιγε... στις αγκαλιές.

Τελοςπάντων, αν θέλεις να ακούσεις τη συνέντευξη του Rybac στο Ρυθμό, την παραθέτω παρακάτω.
ΜΕΡΟΣ Α

ΜΕΡΟΣ Β

ΜΕΡΟΣ Γ

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...