Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Αυτή είναι έγκυος!!!! Μπράβο Κέλυ


Αυτή είναι έγκυος. Τη βλέπεις και χαίρεσαι. Συνήθως, οι γυναίκες που βιώνουν μια εγκυμοσύνη, αλλάζουν εντελώς τις συνήθειεές του και οι ιδαιέτερα δυναμικές χαλαρώνουν υπερβολικά από φόβο μήπως κάνουν κακό στο μωρό (κάποιες βλέπε Μαρία Σολωμού δηλώνουν πως η εγκυμοσύνη ήταν ότι πιο άσχημο τους συνέβη). Αυτό κάνουν κάποιες έγκυες, αλλά όχι το πάρτυ άνιμαλ που ακούει στο όνομα Κελυ Κελεκίδου.

Η Κέλυ ήταν πάντα ένα σούπερ δραστήριο πλάσμα και συνεχίζει και τώρα που διανύει τους τελευταίους μήνες τις εγκυμοσύνης. Εκτός από το δυναμικό βιντεοκλίπ που γύρισε και το οποίο ήταν όλο χορό και κούνημα για το τραγούδι Καλημέρα Αγάπη, η Κέλυ και ο αγαπημένος της Νίκος Κουρκούλης, γιόρτασαν την ονομαστική της εορτή (της Αγίας Κυριακής πριν δύο μέρες) με τρελλό ξενύχτι. Όπως αποκάλυψε ο Μάκης Πουνέντης και η Ράνια Κωστάκη που ήταν καλεσμένη του ζευγαριού, ξεκίνησαν με ποτό σε μαγαζί της Παραλιακής στα πολύ νότια προάστια για να συνεχίσουν με πρόταση του Νίκου για επίσκεψη σε ένα beach party που διοργανωνόταν ακόμα πιο ν΄τια με αφορμή την Πανεσέληνο. Εκεί που όλοι ήταν ψόφιοι, η Κέλυ πρώτη είπε το ναι για το πάρτυ.

Στα νέα του ζεύγους Κουρκούλη Κελεκίδου, έχουμε μια φωτογράφιση που ετοιμάζουν (η Κελεκίδου ήση είναι με τούρλα τη κοιλιά, το πολιτικό γάμο τους με μάρτυρες πιθανότατα τον Μάκη Πουνέντη, ενώ η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι σίγουρη ακόμα. Το μωρό θα πάρει μάλλον το όνομα Αθανάσιος Ραφαήλ. Λεπτομέρειες για τη σχέση τους έδωσε η Κέλυ στον Γιάννη Γαλανόπουλο του Ποτέ Πριν.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...