Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Άλλος για τη βάρκα μας;;;) Τον Πρωινό Καφέ;;


Από τον Απρίλιο που ανέλαβε την παρουσίαση του Πρωινού Καφέ, η Βίκυ Καγιά έκανε μια υπερπροσπάθεια για να αποδείξει πως δεν είναι απόμακρο μοντέλο αλλά το κορίτσι της διπλανής πόρτας που θα έπρεπε να το λατρέψουν όλα τα νεανικά κοινά (και όχι οι νοικοκυρές).

Η ίδια με πολύ χαρά ανέλαβε την παρουσίαση του Καφέ που ήξερε πως θα είνα το μεγάλο της στοίχημα και ξεκίνησε με δάφνες. Τα φενγκ σουι και τα σούσι τελικά δεν έπεισαν και πολλούς και η Βίκυ είδε μέσα σε τρισήμιση μήνες να απολύονται ένας οι συνεργάτες της ομάδας της, κι εκείνη σαφώς εκνευρισμένη να ξεσπά στους υπολοιπους εναπομείναντες όπως ανέφεραν τα πηγαδάκια του ΑΝΤ1 όλον αυτό τον καιρό.

Εγώ ως Κατίνα π΄στευα πως θα την έκοβαν πριν το τέλος της σεζόν μαζί με τους 40 + εργαζομένους που κόπηκαν συνολικά από το σταθμό του Αμαρουσίου σύμφωνα με τις προσταγές του κατά τα άλλα χαριτωμένυο Λεβέντη.

Η Καγιά ανέλαβε τον Καφέ από τον Απρίλη, με την υπόσχεση ότι θα την άφηναν να δοκιμαστεί σοβαρά τον Σεπτέμβρη. Αυτό που τελικά της έδωαν ήταν μισή ευκαιρία, γιατί χτες μάθαμε πως την άφηναν εκτός Πρωινού Καφέ και η ίδια το έμαθε από το τηλέφωνο, αφού βρίσκεται στην Αμερική για σεμινάρια παρουσίασης η καψερή! Έτσι, κι επειδή το συμβόλαιό της κοστίζει, της δίνουν το ριάλιτι ΝEXT TOP MODEL. Είναι σαν να της είπαν, εντάξει απέτυχες ως απλό κορίτσι, γύρνα στο προφίλ του απόμακρου μοντέλου.

Aλλά και συ βρε Βίκυ, δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Πίστευες πως μόνο στον Άλφα κόβουν σειρές και εκπομπές; Πού πήγες στο τέλος της σεζόν, να σώσεις το καράβι που έμπαζε νερά πιο πολύ και από τον Τιτανικό. Θα έπρεπε να ξέρεις πως με τόσο κακό φενγκ σούι συσσωρευμένο εκεί μέσα, το Βούδα τον ίδιο έπρεπε να πάρεις για συμπαρουσιαστή για να πας καλά.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...