Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Την έστειλε" ¨και τη Φλώρα ο Δάντης


Τελικά, πολύ άστατος αυτός ο Χρήστος Δάντης! Δεν λέω τις παντρεύεται τις γυναίκες που ταλαιπωρεί, αλλά άπαξ και μπει η κουλούρα, μετά από λίγο παίρνει το καπελάκι του σαν άλλος Αντωνάκης και μην τον είδατε τον Παναή! Την πρώτη φορά, με το Λιτσάκι (Γιαγκούση), είπα το παιδί ήταν μικρό, ήρθε και η επιτυχία και οι θαυμάστριες και παει το Λιτσάκι.

Τη δεύτερη, με το Κατερινάκι (Τοπάζη), λέω σοβάρεψε ο Χρηστάρας, γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του, θέλει και οικογένεια, έκανε και το μικρό Χριστόφορο, βρήκε το λιμάνι του βρε παιδί μου ο άνθρωπος. Και εκεί που ο μικρός μεγάλωνε, εκεί που τραγούδαγαν το "Αν είσαι πάθος μου, αν είσαι τρέλλα μου", μέσα στα μέλια, να σου το δεύτερο διαζύγιο, και οι καυγάδες για τη διατροφή και το Κατερινάσκι να ξεσπαθώνει σε όλα τα μεσημεριανά για τον πρών σύζυγο που την άφησε μπουκάλα ένα βράδυ!

Αλλά και εκεί, η Κατίνα δεν μάσησε. Είδα τα δόντια της Τοπάζη και είπα και γω ότι δεν φταίει ο έρμος ο Δάντης. Πίστεψα η αφελής ότι ο famous τραγουδοποιός υπέφερε στο γάμο του (τον δεύτερο), μας είχε πείσει κι εκείνος ότι το Κατερινάκι του έψηνε το ψάρι στα χείλη, γι΄αυτό και την έκανε με ελαφρυά πηδηματάκια.

Και εκείπ ου είχα συνηθίσει τον Δάντη σόλο, τσούπ μου κάνει εμφανίσεις με νέαρά φρέσκια τραγουδίστρια, ονόματι Φλώρα Θεοδώρου, της γράφει και σουξεδάκια ( το γιατρέ ομου εννοω) και λεώ πάλι αγάπησε ο Χρήστος. Και πύκνωναν οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού, και πύκνωναν τα λόγια αγάπης και να σου το τρίτο στεφάνι για το Δάντη με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Βούλας, το Δεκέμβρη του 2007. Χειμώνα παντρεύτηκαν, καλοκαίρι έμελλε να χωρίσουν όπως πιστοποιεί και η Εσπρέσο. Έκανε κύκλο λέει, η σχέση του και μένουν να μπυον οι τσίφρες του διαζυγίου. Κοινώς ο Χρήστος βαρέθηκε και είπε να πάει σε άλλη μελισσούλα.

Και η Φλώρα που για χάρη του άφησε το τραγούδι και έγινε σχεδιάστρια μόδας, που χάθηκε από τα εγκώσμια έμεινε μόνη σαν ανεμώνη, όπως και οι δύο που προηγήθηκαν.

Αγαπητέ Χρήστο με το συμπάθειο δηλαδής: μήπως έχεις βγει εκτός τροχιάς που λεέι και το τραγούδι σου; Όσο μεγαλώνεις τρέμεις, μήπως πήρες λάθος τρένο;

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...