Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Η Όπρα θέλει το Σάκη (καλεσμένο)


Αν πιστέψουμε το δημοσίευμα της εφημερίδας "Λοιπόν", η Όπρα Γουίνφρι δηλώνει γοητευμένη από τον δικό μας Sakis και όλα δείχνουν πως μέσα στο φθινόπωρο ο Σάκης θα πάρει θέση στον καναπέ της ως καλεσμένος.

Η Όπρα φαίνεται πως είχε ασχοληθεί με τη φετινή Eurovision δείχνοντας ένα βίντεο - αφιέρωμα στην εκπομπή της. Εκεί είδε το Σάκη και τον ξεχώρισε αμέσως και για την εξωτερική του εμφάνιση και για το σόου που έκανε επί σκηνής. Αμέσως, και σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, θέλησε να μάθει περισσότερα για εκείνον και αν είναι δυνατόν να τον καλέσει στην εκπομπή της. O Sakis που ήδη ετοιμάζει την δεύτερη ταινία του, η οποία θα είναι χολιγουντιανής παραγωγής παρακαλώ, αναμένει πώς και πώς την πρόσκληση της Όπρα, που όλα αυτά τα χρόνια έχει φιλοξενήσει στην εκπομπή της τους μεγαλύτερους σταρ!!

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Our Greek tv είπε...

Το είδα το εξώφυλλο και αν και έχω συμπάθεια στο Σάκη δε μου φαίνεται πολύ αληθοφανές.
Σαν τα δημοσιεύματα αυτών που λένε ότι κάνουν διεθνή καριέρα και δεν τους ξέρει κανείς...
Δεν λέω ότι δεν το αξίζει ο Σάκης αλλα...

Ανώνυμος είπε...

den gnorizoume an ine alithia i psemata (our greek tv) tha borouse na ine ena apo ta dio..ke an de stamatisi i oprah tis ekpobes sigoura tha ton kalesi.pagosmios o sakis ine nomero 1.kai idi ton gnorizoune ekso..min se berdevi to gegonos pou kathete pio poli mehri afti ti stigmi stin elada..prepi omos na figi kapia stigmi

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...