Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Τι είπε η Βίσση στο Θέμο



Kαλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή ήταν η Άννα Βίσση χτες το βράδυ. Η 'Άννα μίλησε για όλα και για όλους στην τελευταία εκπομπή του "Όλα 9"
που ήταν γυρίστηκε λίγες ημέρες πριν.
  • Η Άννα αποκάλυψε πως είναι αλήθεια ότι θα παντρέψει δύο ομοφυλόφιλες φίλες της που ζουν στην Αμερική αλλά τόνισε πως η ίδια δεν είναι λεσβία. Αν βέβαια γεννιόταν έτσι θα ήθελε να έχει στο πλευρό της την Έλενα Παπαρίζου.
  • Με το Νίκο Καρβέλα έχουν τυπικές σχέσεις, αν και όπως αποκάλυψε η Πατρίσια Φιλντ, που βρισκόταν εκεί, ο Καρβέλας θα έχει πάντα μια τρυφερή θέση στην καρδιά της Άννας.
  • Μετάνιωσε που πήγε στη Eurovision και το τραγούδι EVERYTHING που τραγούδισε δεν την έκφραζε ούτε το γούσταρε αρκετά αλλά έπρεπε να το τραγουδίσει.
  • Με την κοπέλα (πάλι κοπέλα την είπε) Βανδή ουδέποτε είχε κόντρα και τώρα που γνωρίστηκαν στις πρόβες των βραβείων Mad αισθάνεται καλύτερα και χαίρεται που η Δέσποινα της έκανε και κομπλιμέντο (της είπε ότι είναι πολύ όομρφη από κοντά).
  • Είναι μονογαμική και έχει ζηλέψει μια φορά στη ζωή της (τον Καρβέλα οπυ μπορεί να της έριξε και κέρατο αλλά ποτέ δεν το έμαθε).
  • Από την κατάσχεση ρούχων που της έκαναν, τα πήρε όλα πίσω. Αντιμετώπισε τη συγκεκριμένη κατάσταση με αρκετή άνεση και όλο αυτό που έγινε οφείλεται σε κακο'υς δικηγορίστικους χειρισμούς.
  • Μετά τη Eurovision σιχαινόταν τον εαυτό της γιαυτό και έφυγε στην Αμερική γι να μην βλέπει την φάτσα της παντού.
Όλα καλά και όλα ωραία. Μια χαρά μου φάνηκε η Βίσση και ξέρεις αγαπημένε αναγνώστη ότυι η Κατίνα δεν χαρίζει κάστανο. Αλλά εκείνος ο Περρής τι δυπρόσωπη φάτσα είναι. Τον ακούω κάθε πρωί στο Σφαίρα 102,2 και το τι σούρνει στην Βίσση δεν λέγεται. Γριά την ανεβάζει, καπή την κατεβαζει. Εκεί μπροστά της το έπαιξε υπάκουο σκυλάκι;;; ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

καλά κανείς δεν πρόσεξε ότι είχε πάρει ένα καράβι κόκα;

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...