Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Λαίδη και Τρούπης ξανά μαζί



Αρχικά, είπα να μην ασχοληθώ ξανά με το σήριαλ του δεσμού, γάμου, χωρισμού, ξανά δεσμού, ξανά γάμου, ξανά χωρισμού, ξανά ξεκατινιάσματος, ξανά έρωτα λέει! Τι να πεις για το ζευγάρι αυτό που το βλέπω να ξαναστεφανώνεται με δόξα και τιμή στη Νέα Σμύρνη, Ιούλη πάλι και να χωρίζει προβλέπω πριν πέσουν τα πρώτα φθινοπωρινά φύλλα;

Ναι λοιπόν! Η Λαίδη αγάπησε πάλι τον φτωχό πλην τίμιο Γιώργο Τρούπη ή Σνούπι και αφού ξεπέρασε τον πρώην και πάλι πρώην Νοράι Σαπουτζιάν, επέστρεψε στον πρώτο σύζυγο και επίσης πρώην Τρούπη - Σνούπι που έλεγε και ο λατρεμένος Στιβ Κακιέτσης. Τώρα εγώ, αν ήμουν Η ΛΑΙΔΗ, θα πίστευα πως έχω πέσει σε κάποια μαύρη τρύπα και ζω ξανά και ξανά το σήριαλ της ζωής μου από την αρχή. Βέβαια, πρόκειται για ένα σήριαλ χαμηλών ποσοστών (λίγο πιο κάτω από εκείνα που έκανε ο Μικρούτσικος στο παρέα με τον Αντρέα και τον έκοψε ο Μαλέλης), με ελάχιστο σασπένς (αφού όλο οι ίδιο και οι ίδιοι παίζουν) που στην τωρινή περίπτωση με την Δημητρίου και τον Τρούπη να γλωσσοφιλιούνται κα να δηλώνουν ερωτευμένοι on camera, καταντά ΑΗΔΙΑΑΑΑΑ!

Φυσικά, ακόμα πιο αηδιαστικά είναι τ σχόλια της Λαίδης για το νέο δεσμό της κόρης της Όλιας, ΌΛγας, Όρκας που θέλει η Άντζελα να παντρευτούν λέει και να κάνουν πολλά παιδιά και να μην χωρίσουν ποτέ και να είναι ευτυχισμένοι. Καλά πλάκα μας κάνεις Λαίδη. Η κόρη στη μαμά θα μοιάσει. Άσε που τι γάμους θέλεις, που η Όλια τα ξεπετά τα γκομενάκια κάθε τρεις και λίγο και πάει γι άλλα!

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

mia xara einai mazi aftoi oi dyo, nomizw oti prepei na parameinoun, o trouphs einai sovaros kai isws o monos pou mporei na anexthei thn antzela, eksalou tosa xronia moirasthkan mazi..proswpika mou arese pou ta ksanavrhkan!!!

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...