Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Τι μου άφησε η κηδεία του Τζάκσον (από την ελληνική tv)


1. Εννοείται πως θέλω να εκφράσω την θλίψη μου για τον χαμό του Βασιλιά της Ποπ, τον Μάικλ Τζάκσον. Όλη αυτή την εβδομάδα προτίμησα να βλέπω τις πληροφορίες και τα γεγονότα μέσα από άλλες πηγές πληροφόρησης, αφού νομίζω ότι είμαι πολύ μικρή Κατίνα για να μπορώ να πιάσω στο στόμα μου τον Τζάκσον και τους λοιπούς σταρς της διεθνούς αγοράς.

2. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα υπεραναπαραγωγής του θανάτου του Τζάκσον, τα ελληνικά τηλεοπτικά κυρίως κανάλια, έδειξαν ότι ποτέ δεν θα μπορέσουν να διαχειριστούν σωστά το θάνατο ενός διασήμου, πόσο μάλλον του μύθου Τζάκσον.

3. To Star είδε ότι πουλάει το θέμα και φρόντισε να κάνει τηλεθέαση. Αυτόν τον Λιάτσο πάντως, χτες θα τον χαστούκιζα αν τον είχα μπροστά μου. Βαριόταν ο άνθρωπος να περιγράψει, έκανε φαίνεται την αγγαρεία που του έβαλε ο Μαλέλης και πολύ του έβγαινε και στην κάμερα η αγγαρεία αυτή. Μας μέτραγε τα λεπτά, έδειχνε τη δυσαρέσκειά του για την αργή διαδικασία του μνημοσύνου( λες κι τι περίμενε; συναυλία; να ξυπνήσει ο Τζάκσον από το φέρετρο;), αναφερόταν στο μηνμόσυνο με τον όρο Εκδήλωση (ευτυχώς που δεν το είπε και φεστιβάλ), δεν ήξερε κανένα από όσους μίλησαν, οι μεταφραστικές του ικανότητες ήταν για παιδί Α' δημοτικού και αναρωτιόταν πιο είναι αυτός ο Μικρός Πρίγκηπας (από λογοτεχνία σκίζεις Αιμίλιε. Φυσικά το κανάλι αφού είδε ότι η σεμνή τελετή δεν τραβούσε (σύμφωνα με τα δεδομένα του καναλιού) έκοψαν την πολυσυζητημένη απευθείας σύνδεση, στη μέση και συνέχισαν κανονικά το πρόγραμμά τους.

4. Το ψεύτικο δάκρυ της Καραβάτου στον Αλφα καθόλου δεν με έπεισε για τη θλίψη της. Η θλίψη μάλλον δεν ήταν για τον Τζάκσον αλλά γιατί βραδιάτικα έκανε εκπομπές και ο Κρατερός την περίμενε στο σπίτι.

5. Μαζί με τον θάνατο του Τζάκσον, η ελληνική τηλεόραση ανέστησε ορισμένες μιούμιες και φαντάσματά της που ήρθαν για να παίξουν το ρόλο του ειδικού Τζακσονολόγου. Η Μάγκυ Χραλαμπίδου φρόντισε να πει ότι ο Τζάκσον έτρωγε το κοτοπουλάκι ψητό και έβγαζε την πέτσα, ο Πολυχρονίου θυμίθηκε τις δικές του δόξες σε ραδιόφωνο και τηλεόραση (στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1) και ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος γύρισε τα κανάλια για να μας πει πόσο του άρεσε να παίζει τραγου΄δια του Τζάκσον στις εκπομπές του. ΗΜΑΡΤΟΝ!

Θα κλείσω με την πιο συγκινητική στιγμή σε όλο το μνημόσυνο του Τζάκσον, τη στιγμή που μιλά και τον αποχαιρετά η μικρή του κόρη Πάρις!!!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...