Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Βρε ποιοί να είναι αυτοί οι δύο;;;


Διαβάσαμε το δημοσίευμα που ακολουθεί στην εφημερίδα "Λοιπόν" αυτής της εβδομάδας και πραγματικά έσπασα το κεφάλι μου να βρω για ποιούς δύο επώνυμους της show - biz μιλά το αποκαλυπτικό ρεπορταζάκι. Εγώ κατέληξα σε δύο ονόματα! Εσείς;;;; Για διαβάστε...

Διακοπές με αδαμιαία περιβολή!


Γράφαμε πριν από δύο εβδομάδες για την αναστάτωση που προκλήθηκε στην οικογένεια γνωστού τραγουδιστή όταν αποφάσισε να χαρίσει στο συνάδελφο εραστή του μεγάλη παραθαλάσσια έκταση σε περιοχή της Βορείου Ελλάδας. Φαίνεται πως το ζευγάρι αδιαφορεί όχι μόνο για τις αντιδράσεις των δικών τους προσώπων, αλλά και των θαυμαστών τους.

Πριν λίγες ημέρες τα παιδιά αποφάσισαν να ξεσκάσουν... Έτσι, έκλεισαν εισιτήρια με προορισμό πολυτελές resort των Χανίων, μέρος το οποίο δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται. Τουλάχιστον για τον έναν από τους δύο αποτελεί σταθερή επιλογή διακοπών κάθε καλοκαίρι. Το επισκέπτεται πάντα με αντροπαρέα, ενώ στα αγαπημένα του χόμπι είναι να κάνει και τον dj σε in club του Πλατανιά.

Αυτή τη φορά, βέβαια, δεν ανέβηκε στα decks... Αποφάσισε να αφιερώσει όλο το χρόνο του στον αγαπημένο του, και ήταν πραγματικά ελάχιστες οι στιγμές που βγήκαν εκτός του συγκροτήματος. Στο δωμάτιό τους υπήρχαν, φυσικά, όλες οι ανέσεις που τους επέτρεπαν να χαρούν τον έρωτά τους μακριά από τα αδιάκριτα μάτια του κόσμου. Ίσως, βέβαια, κάποιες στιγμές, τυφλωμένοι από το ερωτικό πάθος, να μην έδωσαν την πρέπουσα σημασία. Όπως ένα καυτό καλοκαιρινό απόγευμα, οπότε και παρήγγειλαν φρούτα. Η κοπέλα που μπήκε στο δωμάτιό τους πραγματικά σάστισε... Οι δύο τραγουδιστές, με αδαμιαία περιβολή, χαμογέλασαν, ωστόσο η νεαρή αλλοδαπή που τους είχε αναγνωρίσει αποχώρησε αστραπιαία απ’ την πολυτελή φωλιά του έρωτα. Το περιστατικό, βέβαια, μαθεύτηκε γρήγορα και αυτές τις ημέρες αποτελεί talk of the town των Χανίων.

Το λαμπερό ζευγάρι βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και στην κατοικία που σχεδόν συζούν στα νότια προάστια προγραμματίζουν τις επόμενες διακοπές τους: ολιγοήμερες, βέβαια, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο δεν τους επιτρέπουν ένα εξωτικό ταξίδι στο εξωτερικό που πολύ θα ήθελαν ώστε να μπορέσουν να χαρούν ανενόχλητοι τον έρωτά τους. Παράλληλα, τα δημοσιεύματα για τους υποτιθέμενους έρωτές τους καλά κρατούν. Μέχρι πρόσφατα είχαμε μόνο τον έναν, τώρα ξεκίνησαν και για τον άλλο... Αυτά έχουν οι παράνομοι έρωτες!

http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13950&subid=2&tag=10220&pubid=3391752

6 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΔΩΣΕΜΑΣ ΔΥΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΚΟΜΑ...
Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΤΥΧΑΙΑ;

karakatina είπε...

οχι,η φωτο ειναι τυχαια! το μονο που μπορω να πω ειναι οτι τον τελευταιο καιρο έχουν κυκλοφορήσει πολλά επώνυμα δημοσιεύματα γι' αυτούς τους δύο αλλά φυσικά μιλούν για τη μεγάλη μεγάλη φιλία που έχουν συνάψει τα παιδιά!!!

Unknown είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΡ ΚΑΙ Ο ΝΒ;

Ανώνυμος είπε...

μηπως ειναι βερτης-ρεμος?

Ανώνυμος είπε...

proswpika den mporw na katalavw poioi einai, alla giati den dinete akoma merika stoixeia? pou tragoudousan persi p.x, me poies kopeles ypotithetai oti ta exoun..alliws pws na katalavoume poioi einai! ta arxika ΑΡ και ΝΒ είναι τα πραγματικα αρχικά τους??

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και αληθινή η φωτο. Στην πραγματικότητα ο ένας τα έχει τα κιλάκια του (ποιά κιλάκι δηλαδή, τόφαλος έχει γίνει).

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...