Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Μπούχτησα τα μπάνια της Μενεγάκη


Με την Μαρία Ηλιάκη σπάνια έχει τύχει να συμφωνήσω. Έλα όμως που σήμερα το πρωί που άκουγα το ξέσπασμά της από το μικρόφωνο του Ρυθμού 9,49 πολύ ταυτίστηκα. Το κορίτσι που λες έχει δίκιο: όποιο περιοδικό και να ανοίξεις βλέπεις συγκεκριμένες επώνυμες με μαγιό. Και δεν λέω, έτσι κάνουν όλα τα έντυπα διεθώς το καλοκαίρι. Μας δείχονυν επώνυμες κυρίες στην παραλία. Ενώ όμως, τα ξένα περιοδικά και tabloid κ/άθε χρόνο φιλοξενούν διαφορετικές κυρίες με μαγιό, εδώ στην Ελλαδίτσα έχουμε φάει στη μάπα την Ελένη Μενεγάκη σε όλες τις πλαζ που έχει τύχει να κάνει τα μπάνια της. Μπούχτησα σου λεω να βλέπω εξώφυλλο την Ωραια (δεν μπορώ να πω) Ελένη με διαφορετικό ευτυχώς μαγιό κάθε φορά, να ταίζει τον Άγγελο, να κυνηγάει τη Λάουρα, και όλα αυτά χωρίς τρέσες και εξτένσιον στο μαλλί.

Δεν λέω η γυναίκα να ηρεμίσει θέλει γιαυτό και κυκλοφορεί άβαφτη και χωρίς το μαλλί που ζηλεύω κάθε χειμώνα (τελικά το μισό δεν είναι δικό της, τρέσες είναι κυρία μου και εξτέ). Και άλλες σταρ δεν έχουμε αναρωτιέμαι να τις δούμε; Πάντα πρέπει να βλέπω Μενεγάκη, Βανδή και Πετρουλάκη 30 χρόνια τώρα;

Έχω και την Βανδή στην ίδια πόζα κάθε χρονιά, στα ξέβαθα, με το κουβαδάκι ίδιο, ένα μαγιό της κακιάς συμφοράς, έτσι για να μοιάζει πιο πολύ στην γριά Μπέκαμ και φυσικά από το ίδιο ξενοδοχείο που φιλογενεί το ζευγάρι Βανδή - Νικολαίδη.

Και αυτή η Μενεγάκη (επιστρέφοντας στο βασικό μου κόλλημα) κώλο κάτω δεν βάζει: 3 μήνες διακοπές από πλαζ σε πλάζ τρέχει και εγώ λιώνω στο γραφείο για να πάρω τον Αύγουστο 15 μέρες άδεια. Ζηλεύω αναγνώστη και το ίδιο μάλλον κάνεις κι εσύ. Ευτυχώς φέτος παίρνει μαζί της και τον κούκλο αδερφό της, οπότε ξεφεύγει λίγο το βλέμμα. Τώρα που λέω για κώλους, τα τελευταία χρόνια είχαμε μια νέα είσοδο στα μπάνια των tv- stars: Ελεονώρα Μελέτη. Τον πισινούλη της τον έχουμε θαυμάσει σε 300 διαφορετικές πόζες με κοφτό πάντα μαγιό σε διαφορετικά χρώματα. Τόσο τον έχουμε φάει στη μάπα, που μπορώ να τον αναγνωρίσω καλύτερα κι από τον δικό μου!

Τελός, απαξιώ να μιλήσω για τη Βάνα Μπάρμπα. Κάθε καλοκαίρι χάνει 10 με 15 κιλά με την δίαιατα του photoshop.ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!

3 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

poli kalo..simfono...

Ανώνυμος είπε...

Έχεις απόλυτα δίκιο! Ήμαρτον πια. Αλλά εγω απορώ πως την βλέπουν τόσα χρόνια οι Ελληνίδες, τι το κοινό βρίσκουν στην κυρία με τους μπράβους και τις νταντάδες, που φτειάχτηκε από τους Κροίσους που είχε φίλους... Α ξέχασα. Τότε δεν υπήρχαν οι Χαριτο-Καραμέροι.. μόνο έτσι εξηγείται.

Ανώνυμος είπε...

Εγω διαφωνω,θελω να βλεπω τη ΘΕΑ ΕΛΕΝΗ,ειμαι σκλαβος της,ολοι θα επρεπε να ειμαστε,ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΘΕΑ ΕΛΕΝΗ

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...