Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Η Νταϊάνα ήθελε να γίνει γιατρός


Διαβάζω τη συνέντευξη της παλιάς Μις Young και φετινής Αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς Νταϊάνας Ιγροπούλου στο περιοδικό ΟΚ. Η μουρτζούφλο Νταϊάνα έδωσε κοινή συνέντευξη με την μαμά της Ναταλία που να πω την αλήθεια μοιάζουν πιο πολυμε αδερφές παρά με μάνα και κόρη.
Δεν θα κρατήσω τίοτα από την ανούσια κατά τα άλλα εξομολόγηση μητέρας και κόρης, αλλά θα επιμείνω σε δύο σημεία.

Η Νταϊάνα κατάγεται από οοικογένεια που έχει πολλούς γιατρούς λέει, και οι γονείς της περίμεναν να γίνει γιατρός και η ίδια και εξεπλάγησαν όταν η μικρή κορούλα τους αποφάσισε να γραφτεί σε σχολή αλλά όχι Ιατρικής. Σε σχολή μοντέλων πήγε το κορίτσι και μετά χτύπησε και τα Καλλιστεία. (ότι άμα έχεις δει έστω και μια συνέντευξη της Ιγροπούλου, πιστέυειες (έστω κι αν είσαι μάνα της) ότι η κόρη σου κάνει για γιατρός με το μυαλό κουκουτσιού που διαθέτει.

Η Νταϊάνα που δεν θέλει να είναι πάρτυ άνιμαλ, ψάχνει για ένα καλό παιδί με δημιουργική σκέψη. Βρε κορίτσι μου γιατί δεν λες πως βαρέθηκες να γυρίζεις τα κλαμπάκια και ΄ψαχνεις ένα κύριο με βαρύ πρτοφόλι για να σου παρέχει τις ανέσεις σου;

Αλλη μία μοντέλα που αφού βγήκε μέχρι τελικής πτώσης σε όλα τα μπαρ της Ελλάδας και της Μυκόνου (ναι εκεί κάτω είναι άλλη χώρα), αφού τα έφτιαξε με όποιον βρέθηκε στο διάβα της (βλέπε Σαρμπέλ), αφού έκανε τα γυμνά της (γιατί έπρεπε και καλά), τώρα σαν άλλη Βατίδου ψάχνει να νοικοκυρευτεί. Αντε,με ένα καλό Κούγια σου εύχομαι Νταϊάνα μου. Ή καλύτερα με Φουστάνο, αφού στην οικογένεια έχετε γιατρούς. . .

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa kai pali eleos auti i kopela de stamata me tipota..emeis ftaime omos...tespa..
http://trelomariw.sosblog.com

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...