Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Όλο και πιο αγνώριστη η Μπάστα!



Δεν θέλω να είμαι υπερβολική, αλλά όσο την κοιτάζω σε κάθε νέα της έξοδο, όλο και πιο αγνώριστη μου φαίνεται αυτή η Σάσα Μπάστα. Και δεν είναι ότι παίρνω αφορμή μόνη μου. Που λες η Σάσα πήρε το αγόρι της Θοδωρή Λανταβό(πρώην αρραβωνιαστικό, που του είχε σούρει τα πάντα για ένα διάστημα) αλά μπρατσέτα και είπαν να κάνουν γκράντε εμφάνιση στο πάρτυ που διοργάνωσε ο Πάνος Καλλίδης για την έναρξη των εμφανίσεων του στο Ρομέο της παραλιακής. Άσχετο αλλά εκεί ήταν καλεσμένη και η Τζούλια Αλεξανδράτου (παρτενέρ του Καλλίδη στο Καραμέλα όλο το χειμώνα) που έκανε εμφάνιση με μαύρο Ray Ban και μαύρη ασορτί κουκούλα. Η Τζούλια και η Σάσα έχουν μεγάλη κόντρα (το γιατί μου διαφεύγει και μάλλον έχει να κάνει με τις απίστευτες φωνητικές ικανότητες και των δύο)και η μία έκανε πως δεν είδε την άλλη.

Εκεί που λες ο δημοσιογράφος κάνει την ερώτηση κλειδί στην Μπάστα που έχει να κάνει με το πώς αντιδρά που ο κόσμος δεν δέχτηκε καλά τη νέα της μύτη. Εκεί η Σάσα μπορώ να πω σάστισε. Στήθηκε προφίλ στο φακό και ρωτούσε το δημοσιογράφο και έμμεσα και τον κόσμο: ''Μα που την βλέπετε τη μεγάλη αλλαγή; Ορίστε εγώ δεν βλέπω κάτι, η ίδια μύτη είναι, σταματήστε πια!''

Όχι Σάσα μου, δεν είναι! Η μύτη σου δεν ξέρω πως αλλά σου έχει χαλάσει όλη τη μόστρα! Και όσο περνά ο καιρός και το σχήμα της μονιμοποιείται, τόσο πιστεύω πως θα τρέξεις και πάλι στον πλαστικό για να στην κάνει όπως παλιά, ψεύτρα να βγω!

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

Από τις πολλές πλαστικές θα της φύγει η μύτη..Δυστυχώς έχουμε δει παρόμοιες καταστάσεις..

Ανώνυμος είπε...

Η μυτη ιδια δεν ειναι, ουτε η Σασα θα εχει την ιδια περαση στους αντρες πλεον φοβαμαι. Μαλλον δεν της αρεσει ουτε της ιδιας γι'αυτο αρνειται κατηγορηματικα οτι εχει αλλαξει.

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...