Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Τα μπουζουκοσχήματα 2009 (από ourgreektv)


Eυτυχώς που υπάρχει και το ourgreektv.blogspot.com και η Forada, και θυμηθηκα το αγαπημένο μου σπορ: τα μπουζούκια. Εκεί βρήκα όλα τα σχήματα οπυ έχουν ανακοινωθεί για την χειμερινή σεζον και εγώ απλά θα προσφέρω το πολύτιμο κατινίστικο σχόλό μου!!!!!! Το λινκ ειναι αυτο http://ourgreektv.blogspot.com/2009/09/blog-post.html και τα σχήματα τα εξής:

Άννα Βίσση στο
Αθηνών Αρένα: η αφίσα πουμας πληροφορεί ότι η Αννούλα του χιονιά is coming soon κοσμεί ήδη την Πειραιώς. Ελπίζω μόνο η επανεμφάνιση της Απόλυτης στην αθηναική νύχτα να πάει καλύτερα από το summer tour και να μην την φάνε ζωντανή στην Αρένα.

Σάκης Ρουβάς στο Starz: μετά το περσινό επισοδιακό σφράγισμα του Starz από το υγειονομικό, ο χώρος υποτίθεται ότι κάνει ήδη τις απαραίτητες αλλαγές για να μην χάσουμε το Σάκη εν μιά νυκτί ξανά.

Δέσποινα Βανδή – Going Through στο Έναστρον: οι συναυλίες του πήγαν καλά και η Δέσποινα αναλαμβάνει σκυτάλη από το Νότη Σφακιανάκη στο Έναστρο.
Μιχάλης Χατζηγιάννης - Onirama στο Rex: αφήνοντας για πρώτη φορά το πρώην στέκι του Vox, ο Μιχαλάκης πρέπει να αποδείξει ότι πουλάει ακόμα και δεν βρίσκεται σε ύφεση όπως οι πωλήσεις και οι συναυλίες του.
Γιάννης Πάριος – Νίκος Οικονομόπουλος στο Fever: ο φαντάρος Οικονομόπουλος κάνει σιγόντο στην παλιά καραβάνα σε ένα σχήμα που δύσκολα θα το χτυπήσει κάποιο άλλο.

Δημήτρης Μητροπάνος - Πέγκυ Ζήνα στην Ιερά Οδό: η Πέγκυ είχε δηλώσει ότι θα απέχει από τις πίστες φέτος και θα κάνει προσπάθεια να αποκτήσει ένα μωράκι. Εκεί, ήρθε από το πουθενά η πρόταση του Μητροπάνου και η καριέρα μπήκε και πάλι πριν την οικογένεια.
Αντώνης Ρέμος στο Διογένη: πάλι δεν θα βρίσκω να παρκάρω σπίτι μου

Δήμητρα Γαλάνη – Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Vox: το έντεχνο, του έντεχνου, Ω έντεχνο.

Νατάσσα Θεοδωρίδου – Νίκος Μακρόπουλος στο Βοτανικό: του Βοτανικού ο μάγκας και η μόνη σαν το λεμόνι Νατάσσα υπόσχονται κεφάτο πρόγραμμα με παλιές επιτυχίες γιατί καινούργιες έχουν να κάνουν και οι δύο αηδοί πολύ καιρό τώρα.

Νίκος Κουρκούλης – Κώστας Μαρτάκης στο Theatro: o περιχαρής πατέρας Κουρκούλης και ο Κώστας Σμαρτάκης άνευ Ηλία Ψινάκη ενώνουν δυνάμεις.

Νίκος Βέρτης στο Κέντρο Αθηνών: και συνεχίζει και συνεχίζει και συνεχίζει!!!!

Χριστίνα Κωλέτσα – Χρήστος Χολίδης στο Posidonio:
η Θέλξη το είδε το πλοίο που βούλιαζε και εγκατέλειψε το Χρήστο νωρίς. Κουπί θα τραβήξει από χειμώνα η Κωλέτσα μαζί του.

Πάνος Καλλίδης στο Romeo: άφησε την Καραμέλα και έπιασε παραλιακή.
Πάνος Κιάμος στα Αστέρια:και ο Θεός Βοηθός.

3 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

2 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΚΙΝΑ Ο ΓΟΝΙΣΗΣ ΣΤΟ ΦΙΞ .ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Floisvos είπε...

Anna Vissi Mple Giorgos Sampanis kai Mario sto Athinon Arena fetos to xeimona!
plus o Oikonomopoulos exei parei anavoli mexri to Flevari!

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...